A+ | A- | Alap
2017. augusztus 21.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
HA MAGYAR - BŰNÖS!
2006. július 12.

A Magyar Polgári Szövetség elszörnyedve vette tudomásul, hogy a szerbiai legfelsõbb bíróság elutasította az öt temerini magyar fiú kérelmét az ügyük újratárgyalása kapcsán. Valakik nem szeretnék, ha tiszta víz kerülne a pohárba. Kocsmai verekedésért még senki sem kapott ekkora büntetést (összesen 61 év), hiszen a kiszabott évek száma is felér a gyilkossági kísérlettel - amely vád alapján a fiúkat is elítélték. Szerbia újból elégtelenre vizsgázott!

Tovább...
 
Tüntettek a Szabadság téren
2006. június 19.
Bodacz Balázs - Magyar Nemzet, 2006. június 19. (1. oldal)
Borisz Jelcin bocsánatkérése 1956-ért azt bizonyította: maga a szovjet-orosz birodalom sem tekint felszabadítóként saját hadseregére.
Tovább...
 
Egyezséggel zárult a Képes Krónika per
2006. június 19.

A Képes Krónika hasonmás kiadását Pap Gábor és Szántai Lajos tanulmányainak kíséretében kiadó, Nemzeti Kincseinkért Egyesület és az Országos Széchenyi Könyvtár egyezséget kötöttek a Képes Krónika kiadása miatt a nemzeti könyvtár által indított perben, így a Fõvárosi Bíróság a pert megszüntette.

Tovább...
 
Van jogi lehetőség a fővárosi szovjet obeliszk elbontására
2006. június 19.

Magyar Nemzet, 2006. június 17. (2. oldal)

Pál Gábor

Holnap 16 órai kezdettel a szovjet katonai megszállásunk megszûnésének tizenötödik évfordulóján követeli a Nemzeti Jogvédõ Alapítvány a fõvárosi Szabadság téren a zsarnokság emlékmûvének elbontását, a magyar szabadság és függetlenség szobrának felállítását, és az ereklyés országzászló visszaállítását.

Tovább...
 
Lezajlott az első tárgyalás a délvidéki magyarok állampolgárságának megállapítására irányuló perben.
2006. június 16.

2006. június 6-án a Fõvárosi Bíróság elõtt került sor az elsõ olyan próbaper tárgyalására, amelyet Kiss L. és Kiss E., egy szabadkai magyar házaspár indított a belügyminiszter, és a BM Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal ellen azért, mert esetükben az állapították meg, hogy õk magyar állampolgárságukat 1945-ben elvesztették. Amint ismeretes dr. Gaudi-Nagy Tamás mutatott rá 2005-ben tanulmányában arra, hogy a 1945-ben a terület visszacsatolásokhoz kapcsolódó jogszabályok hatályon kívül helyezésével, az ismét elcsatolásra kerülõ területeken élõ magyar állampolgárok magyar állampolgársága nem szûnt meg. Késõbb pedig már nem született olyan jogszabályi rendelkezés, amely õket megfosztotta volna a magyar állampolgárságtól, kettõs állampolgárságot kizáró államközi egyezmény sem  került megkötésre Magyarország és Jugoszlávia között, ezért az 1941-ben visszatért délvidéki terülteken élõ magyarok, ma is magyar állampolgárnak tekintendõk. Ezt az álláspontot a Magyarok Világszövetsége is felkarolta támogatólag, folyamatosan kiáll a délvidéki magyarok magyar állampolgárságának elismerése érdekében.

Tovább...
 
Nagygyűlés a Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolításáért
2006. június 15.
Szovjetorosz katonai megszállásunk megszûnésének 15. évfordulóján, 2006. június 18-án (vasárnap) 16 órakor a budapesti Szabadság téren Wittner Máriával, nagygyûlésen követeljük: bontsák el a zsarnokság emlékmûvét!
Tovább...
 
A SZABADSÁG TÉR BIZOTTSÁG HATÁROZATA ÉS FELHÍVÁSA
2006. március 25.

Ezúton tesszük közzé a A SZABADSÁG TÉR BIZOTTSÁG HATÁROZATÁT ÉS FELHÍVÁSÁT, amelyet 2006. március 24-én fogadtak el a csatlakozó szervezetek és személyek. A csatlakozás lehetõsége még most is fennáll, jelentkezni írásban drótposta címünkön lehet. Alapítványunk a kapott felhatalmazások alapján megkezdte a szovjet emlékmû elmozdítására irányuló jogi eljárások, lépések elõkészítését, a megtett lépésekrõl a közvélemény rövidesen értesülni fog. Négy fontos és aktuális szempontot ezúton is jelzünk az üggyel kapcsolatban:

Tovább...
 
Méltóságot a Szabadság térnek és Magyarországnak!
2006. március 23.
M E G H Í V Ó
a N E M Z E T I J O G V É D Õ A L A P Í T V Á N Y ÁLTAL KEZDEMÉNYEZETT
TANÁCSKOZÁSRA.
Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem