A+ | A- | Alap
2017. december 15.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
ABOSZ feljelentése ismeretlen tettes ellen - a 2006. október 23-i tömegoszlatás- foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt
2006. október 25.

Dr. Kovács Tamás legfőbb ügyész úr
Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészsége

Tovább...
 
Állítsák meg a rendőri erőszakot !
2006. október 25.

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány közleménye

Tovább...
 
Nyílt levél a Magyar Köztársaság közjogi méltóságainak.
2006. október 25.

A sajtó minden oldaláról érkezett beszámolóiból, valamint a hozzánk eljutott egyre sokasodó egyéni híradásokból értesülünk arról, hogy a miniszterelnök balatonöszödi beszédének nyilvánosságra kerülését követő tüntetések és zavargások kapcsán indult rendőrségi, ügyészségi és bírósági eljárások során egyértelmű sérülést szenvedtek az alkotmányos elvek, a törvények és az emberi jogokat védő nemzetközi egyezmények.

Tovább...
 
Hírügynökségi beszámoló az Országgyűlés emberi jogi és rendészeti bizottáságának együttes üléséről (2006. október 25.)
2006. október 25.

Egymás után vonultak ki a kormánypárti politikusok és a rendőri vezetők arról a bizottsági ülésről a parlamentben, amelyre a meghívókat az ellenzék kedd este küldte ki. Bene László országos főkapitány személyeskedő vitába keveredett az ellenzéki politikusokkal. A Fidesz és a KDNP a köztársasági elnöktől és az Európai Parlamenttől vár segítséget. A fideszes Kövér László szerint Magyarország Lukasenko diktatúrájával versenyez.

Tovább...
 
DR. EVA MARIA BARKI levele Dr. Bene László Országos Rendőr-főkapitány Úrnak
2006. október 24.

ORSZÁGOS RENDÖR FÖKAPITÁNYSÁG

Tovább...
 
A VIII. Nagy Szittya Történelmi Világkongresszus zárónyilatkozata
2006. október 15.

2006. október 13-15. között Cleveland, Ohio-ban került megrendezésre a VIII. Nagy Szittya Történelmi Világkongresszus az Észak Amerikában élő magyarok képviselőinek részvételével. A kongresszuson számos értékes előadás hangzott el a magyar történelem, hagyományok, illetve a magyar élet aktuális kérdéseinek témaköréből. Többek között Rácz Sándor, az 1956-os Nagy-Budapesti Forradalmi Munkástanácsok elnöke, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke tartott megemlékező beszédeket az 1956-os szabadságharc 50. évfordulója alkalmából. A nagy sikerrel zárult rendezvényen a Hungária Szabadságharcos Mozgalom képviseletében Major Tibor és Molnár Lajos átadták a Magyarok Világszövetsége részére a Nemzeti Emigráció Vándorzászlóját, amelyet Rácz Sándor és a Magyarok Világszövetsége USA országos tanácsának főtitkára Kádár Dániel vettek át.

Tovább...
 
Hírügynökségi beszámoló az Országgyűlés emberi jogi bizottáságának a "2006. szeptember 18-19-20-án éjszaka Budapest utcáin foganatosított rendőri intézkedések jogszerűségéről és hatékonyságáról" tárgykörben tartott üléséről
2006. október 13.

28 rendőr ellen indult eljárás

Az országos rendőrfőkapitány szerint a jogvédő szervezetek megbélyegzik a rendőrséget, amikor a szeptemberi zavargásokban történt rendőri túlkapások ügyében emelik fel a hangjukat. Az ügyészség 28 esetben indított eljárást intézkedő rendőr ellen, ami Bene László szerint nem sok a több ezer intézkedéshez képest. A jogvédők szerint szükség lenne a rendőrség civil kontrolljára. Az országgyűlés emberi jogi bizottsága a Nagy Ignác utcai börtönben tartotta kihelyezett ülését. Továbbra sem tudni, miért nem használták a gyanúsított személyek védelmében a térfigyelő kamerák felvételeit.

Tovább...
 
Lovas István nyílt levele Sólyom László köztársasági elnöknek az amnesztiáért
2006. október 12.

Ön, Elnök Úr, eddig egyetlen szóval nem lépett fel azok érdekében, akik közül sokakat agyba-főbe vertek, és akiket úgy ítélnek el páratlanul súlyos büntetésre, mintha vésztörvényszék szabná ki az ítéleteket. Vagyis Ön eddig nem kezdeményezett amnesztiát, ellentétben elődjével, Göncz Árpáddal, aki a 16 évvel ezelőtti taxisblokád idején javasolta az Országgyűlésnek, hogy hirdessen közkegyelmet a köztörvényes cselekedetekkel vádoltaknak, noha, nem egészen mellékesen, az akkori kormánybuktató kísérlet jóval nagyobb kárt okozott, mint amennyi kár most esett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem