A+ | A- | Alap
2017. november 20.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány állásfoglalása a székely március 15-ról
2006. március 06.
Mint ismeretes, Március 15-én 14,00 órára a Székely Nemzeti Tanács és a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal a székelység autonómia-igényét kifejező demokratikus tömegdemonstrációt tervez, amelyen Székelyföld lakóinak a területi autonómia iránti igényét szeretnék megerősítetni a nagygyűlés résztvevőivel. Sajtóértesülésünk szerint a kormányon levő RMDSz helyi szervezete szintén a nagygyűlés helyszínére tervezi ünnepi rendezvényét déli 12,00 órától, továbbá a Nagy Románia Párt a románságot provokatív székelyudvarhelyi ellentüntetésre hívta fel.
Tovább...
 
Megemlékezés a magyar-csehszlovák lakosságcsere egyezmény 60. évfordulójáról
2006. február 24.

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány a Magyarok Házának nagytermében 2006. február hó 24- én 18. órai kezdettel jelentős számú érdeklődő részvételével megemlékezést tartott Magyarország és Csehszlovákia között Budapesten 1946. február hó 27-én kelt lakosságcsere egyezmény 60. évfordulója alkalmából.

Tovább...
 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány újabb megkeresést intézett az ORTT-hez a három harmados ügyben
2006. február 08.
Amint rról korábban beszámoltunk a Nemzeti Jogvédő Alapítvány az ORTT elnökéhez fordult 2005. októberében amiatt, hogy az ORTT honlapján, illetve egyéb publikációiban a francia rendszerben bevett un. három-harmados szabály alkalmazását ajánlotta, illetve tartotta üdvösnek. Ennek a lényege az, hogy a kormányt, a kormánypártokat, illetve ellenzéket a kampányidőszakon kívül egyenlő arányú megjelenési lehetőség illeti. Ez a rendszer magyar vonatkozásban nem alkalmazható, mivel nem fér össze a magyar médiajogi és közigazgatási jogi berendezkedéssel.
Tovább...
 
Elmarasztalta az ORTT a Klubrádiót
2006. január 20.

Az ORTT Panaszbizottságának a héten hozott - nem jogerős - döntése megállapította, hogy a Klubrádió megszegte a médiatörvényt.

Tovább...
 
A BRFK jogellenesen oszlatta fel a 2003-as gesztenyéskerti tüntetést
2005. december 09.
A Fővárosi Bíróság 2005. december 9-én meghozott jogerős ítéletével jogellenesnek nyilvánította a LELKIISMERET ’88 CSOPORT 2003. december 1-én, a budapesti Gesztenyéskertben tartott tüntetésének rendőri feloszlatását.
Tovább...
 
A BRFK jogellenesen oszlatta fel a 2003-as gesztenyéskerti tüntetést
2005. december 09.
A Fővárosi Bíróság 2005. december 9-én meghozott jogerős ítéletével jogellenesnek nyilvánította a LELKIISMERET ’88 CSOPORT 2003. december 1-én, a budapesti Gesztenyéskertben tartott tüntetésének rendőri feloszlatását.
Tovább...
 
Közlemény a szlovákiai magyar tulajdonokról és az öröklési rendről
2005. november 15.
Felhívjuk az érintett honfitársaink figyelmét arra, hogy Szlovákiában a nevesítetlen földek állami tulajdonba való utalásának időpontját - 2005. szeptember elsejét - a Szlovák Köztársaság Alkotmánybírósága hatályon kivül helyezte.
Tovább...
 
Közlemény a szlovákiai magyar tulajdonokról és az öröklési rendről
2005. november 01.
Felhívjuk az érintett honfitársaink figyelmét arra, hogy  Szlovákiában a nevesítetlen földek  állami tulajdonba való utalásának időpontját - 2005. szeptember elsejét - a Szlovák Köztársaság Alkotmánybírósága  hatályon kivül  helyezte. Így állampolgárságtól függetlenül  továbbra is lehetséges a Szlovákia területén lévő nevesítetetlen földek és egyéb ingatlanok  megöröklése. Az eljáráshoz szükség van  az örökség tárgyának  tulajdonjogát  bizonyító  okmányokra   - tulajdoni lap, telekkönyvi kivonat- valamint az örökhagyó halotti anyakönyvi kivonatára és a jogosultságot bizonyító okiratra, amely lehet többek között öröklési bizonyítvány, külföldi hagyatéki végzés hiteles szlovák fordítása. Az okmányok beszerzése után a hagyatéki eljárásra vonatkozó indítványt szlovák nyelven kell benyújtani a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező járási bíróságnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 Következő > Utolsó >>

buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem