A+ | A- | Alap
2018. április 20.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Jogvédő szervezetek jelentik fel a rendőrséget
2005. július 05.
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közös fellépése a rendőrség jogsértő adatkezelési gyakorlata ügyében
Tovább...
 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány Nyilatkozata a Benes dekrétumokról
2005. május 26.
A Benes csehszlovák elnök nevéhez fűződő 1945-évi jogfosztó, a nemzetközi jogba, a civilizált nemzetek által elfogadott alkotmányos jogelvekbe ütköző, ma is élő jogfosztásokat megtestesítő dekrétumok  meghozatalának hatvanadik évfordulóján  felhívjuk a nemzetközi kormányzati és nem kormányzati szervezetek, nemkülönben az érintett kormányok figyelmét az orvosolatlan jogsértésekre és a jogsértő helyzet megszüntetésének jelenleg is sürgető kötelességére és feladatára.
Tovább...
 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány Nyilatkozata a Benes dekrétumokról
2005. május 26.
A Benes csehszlovák elnök nevéhez fűződő 1945-évi jogfosztó, a nemzetközi jogba, a civilizált nemzetek által elfogadott alkotmányos jogelvekbe ütköző, ma is élő jogfosztásokat megtestesítő dekrétumok meghozatalának hatvanadik évfordulóján felhívjuk a nemzetközi kormányzati és nem kormányzati szervezetek, nemkülönben az érintett kormányok figyelmét az orvosolatlan jogsértésekre és a jogsértő helyzet megszüntetésének jelenleg is sürgető kötelességére és feladatára.
Tovább...
 
Közlemény: A Nemzeti Jogvédő Alapítvány újabb győzelmet aratott a BRFK ellen
2005. május 12.
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány keretein belül működő Nemzeti Jogvédő Szolgálat megbízásából eljáró dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd által képviselt, Kocsis Imre, a Lelkiismeret '88 Csoport elnöke szabálysértési ügyében a Fővárosi Bíróság 2005. február 10-én kelt, most közölt határozatával hatályon kívül helyezte a Kocsis Imrével szemben a Pesti Központi Kerületi Bíróság által, 2004. december 13-án hozott szabálysértési felelősséget megállapító határozatot, és a szabálysértési eljárást megszüntette. Ezzel a Lelkiismeret '88 Csoporttal, és vezetőjével szemben 2004. december 10-én megtartott rendezvények kapcsán, indított újabb rendőrségi eljárás jogellenességére derült fény.
Tovább...
 
Közlemény: A Nemzeti Jogvédő Alapítvány újabb győzelmet aratott a BRFK ellen
2005. május 12.
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány keretein belül működő Nemzeti Jogvédő Szolgálat megbízásából eljáró dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd által képviselt, Kocsis Imre, a Lelkiismeret '88 Csoport elnöke szabálysértési ügyében a Fővárosi Bíróság 2005. február 10-én kelt, most közölt határozatával hatályon kívül helyezte a Kocsis Imrével szemben a Pesti Központi Kerületi Bíróság által, 2004. december 13-án hozott szabálysértési felelősséget megállapító határozatot, és a szabálysértési eljárást megszüntette. Ezzel a Lelkiismeret ' Csoporttal, és vezetőjével szemben 2004. december 10-én megtartott rendezvények kapcsán, indított újabb rendőrségi eljárás jogellenességére derült fény.
Tovább...
 
Újabb jogi csatát nyert a Lelkiismeret'88 és a Nemzeti Jogvédő Alapítvány a BRFK-val szemben
2005. április 05.
A II. kerületi Rendőrkapitányság 2005 március 25-én kelt jogerős határozatával megszüntette  a dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja által képviselt Kocsis Imrével, a Lelkiismeret '88 Csoport vezetőjével és két társával szemben a „gyülekezési joggal való visszaélés" miatt 2004 december 10-én indult eljárást.
Tovább...
 
Újabb jogi csatát nyert a Lelkiismeret'88 és a Nemzeti Jogvédő Alapítvány a BRFK-val szemben
2005. április 05.
A II. kerületi Rendőrkapitányság 2005 március 25-én kelt jogerős határozatával megszüntette a dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja által képviselt Kocsis Imrével, a Lelkiismeret '88 Csoport vezetőjével és két társával szemben a „gyülekezési joggal való visszaélés" miatt 2004 december 10-én indult eljárást.
Tovább...
 
2005. március 4-én megtartotta második sajtótájékoztatóját "Veszélyben a jogállam- tömeges jogsértések Magyarországon" címmel a Nemzeti Jogvédő Alapítvány
2005. március 04.
A Magyarok Háza, CSONTVÁRY termében megtartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Jogvédő Alapítvány a résztvevőknek bemutatta a céljait, feladatát, működése első félévének tapasztalatait és néhány folyamatban lévő nemzeti jogvédő jogi eljárást, amelyekben veszedelmesen „feszegetik" a jogállami kereteket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem