A+ | A- | Alap
2014. október 02.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!
2013. december 17.

 FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Az NJSZ ÚJ POSTACÍME:

1095 Budapest, Gabona u. 10. T: +36-30/549-4167

 

 
Gaudiék a nemzetgyilkossági kísérletről és Délvidékről (Videóval)
2013. december 15.

Gaudiék a nemzetgyilkossági kísérletről és Délvidékről (Videóval)

2013. december 15. vasárnap, 15:53

E-mailNyomtatásPDF

Ebbe a diktátumba soha nem fogunk belenyugodni, soha, semmilyen körülmények között nem mondunk le arról, hogy felülvizsgálatát követeljük"- mondta Trianonról Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő és jogvédő a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Morvai Krisztina EP képviselő által rendezett könyvbemutatón. Rácz Szabó László a Magyar Polgári Szövetség elnöke hasonlóan kemény hangon szólalt fel, egyebek mellett ezt mondta: "Adják vissza, amit elloptak és akkor majd beszélgetünk". A két előadás fő témája a délvidéki magyarok helyzete, jövőképe, s az anyaország részéről a lényegesen határozottabb fellépés követelése. A magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát medencében című könyv letölthető itt.

 
Sokkoló beszámolók Felvidékről
2013. december 14.

Meddig tűrjük? Sokkoló beszámolók Felvidékről (videóval)

2013. december 12. csütörtök, 18:19

E-mailNyomtatásPDF

Véget kell vetni a lagymatag "jószomszédi politikának", és követelni kell a felvidéki magyarokkal szembeni szlovák jogsértések beszüntetését, s az őshonos magyar közösség nemzeti önrendelkezésének jogát.

Ezt támasztja alá dr. Nagy Tibor és Tajnay Mária megrázó előadása.

 
Magyar önrendelkezés,
2013. december 12.

Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében (videóval)

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő bemutatta a Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében című közös könyvüket, konferencia kötetüket.

A trianoni diktátum 93. évfordulóján megrendezett konferenciáról készült könyv itt elérhető.

Bővebben...               http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=901:magyar-oenrendelkezes-emberi-jogok-es-jogvedelem-a-karpat-medenceben&catid=111:nemzeti-oenrendelkezes&Itemid=228

 
Emberi jogok napja: kötet a határon túli magyarok helyzetéről
2013. december 10.

Emberi jogok napja: kötet a határon túli magyarok helyzetéről

MTI | 2013.12.10. [12:48] | Utolsó módosítás: 2013.12.10. [12:54]

Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében címmel jelent meg könyv a határon túli magyarok helyzetéről. A kötetet a Nemzeti Jogvédő Szolgálat mutatta be kedden Budapesten.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő elmondta: az a céljuk, hogy a jószomszédi kapcsolatokon alapuló „simulékony” politika helyett az emberi jogok fogalomrendszerére és követeléseire hangolják át a jogküzdelmet. Hozzátette: a kötetet valamennyi országgyűlési képviselőnek elküldik. „Ne mondhassák, hogy nem tudták, bajok vannak a trianoni békeszerződéssel elszakított területeken” – jelentette ki Morvai Krisztina.

Gaudi-Nagy Tamás, az NJSZ ügyvezetője arról beszélt, hogy a határon túli magyarok helyzetére az önrendelkezés a megoldás. „Ezt nem megadják, hanem kiharcolni kell” – tette hozzá a Jobbik-frakcióban ülő képviselő.


Zétényi Zsolt, az NJSZ elnöke elmondta: a kötet a Nemzeti Jogvédő Szolgálat június 4-én tartott konferenciájának anyagát tartalmazza, amelyet az azóta eltelt fél év legfontosabb eseményeivel – köztük a székelyek nagy menetelésével –, valamint a határon túli magyarok helyzetéről szóló tanulmányokkal, felszólalásokkal egészítettek ki.

Az ENSZ Közgyűlése 1954-ben nyilvánította december 10-ét az emberi jogok napjává annak emlékére, hogy 1948-ban ezen a napon fogadták el az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát. Ebben a dokumentumban foglalták össze az úgynevezett klasszikus politikai és polgári jogokat, továbbá a gazdasági, szociális és kulturális jogok bizonyos körét. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát a világ összes állama ratifikálta.
 
KÖNYV : Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében
2013. december 10.

Emberi jogok napja: könyvbemutató és sajtótájékoztató (NJSZ)

A Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a Kárpát-medencében KONFERENCIA ... c. könyvet többek között dr. Zétényi Zsolt, dr. Morvai Krisztina és dr. Gaudi-Nagy Tamás mutatja be. Időpont: 2013.12. 10., de. 10 órától. Helyszín: Aranytíz Kultúrház, Budapest, V. ker., Arany János utca 10.

Tovább

 
új temerini fiúk
2013. december 04.

Sikeres könyv- és filmbemutató a délvidéki Temerinben

2013, december 2 - 11:06

Szerbiában nem a törvényekkel van gond, hanem az alkalmazásukkal – hangzott el pénteken este Temerinben. A magyar közösség Szerbiában című könyv bemutatóján a szerző, Bozóki Antal újvidéki ügyvéd mellett jelen voltak a csütörtök óta szabadlábon védekező „új temerini fiúk” is.  (VIDEÓ)

 
Gaudi a nemzet templomában ...Sikeres magyar akció a délvidéki magyarokért
2013. november 26.

A délvidéki magyarság önrendelkezésének kivívásáért folytatott strasbourgi akciókról számolt be Gaudi a nemzet templomában

2013, november 26 - 10:10

2013. november 25-én, Sikeres magyar akció a délvidéki magyarokért az Európai Parlamentben címmel napirend utáni felszólalásra jelentkezett Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő képviselő.

A radikális képviselő kifejtette: az önrendelkezési jog minden európai népet megillet, s ezen joghoz már szinte mindenki hozzá is jutott, egyedüliként talán mi magyarok maradtunk ki. A délvidéki magyar közösség önrendelkezésének kivívása céljából Gaudi-Nagy Tamásék egy figyelemfelkeltő akciósorozatot szerveztek, melynek első állomása az Európa Tanács őszi strasbourgi ülése volt.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem
Oldalon vásárolni viagra - Weboldal a Lotrisone krém.