A+ | A- | Alap
2015. február 02.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
JÚNIUS 16. A Rákóczi szabadságharc ünnepe
2013. június 18.

 1703. JÚNIUS 16.

Gaudi-Nagy Tamás: A dicsőséges Rákóczi szabadságharc a mának is üzent (videóval)

2013, június 18 - 17:02

Gaudi-Nagy Tamás a II. Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharcra emlékezett a Parlamentben. Üzenete szerinte ma is aktuális: a más népek általi leigázás ellen küzdött, ugyanakkor a szabadságszerető nemzetekre egyre gyakrabban próbálják rákényszeríteni a külföldi befolyást.

Közölte: méltatlan, hogy az idei év Rákóczi-emlékévvé nyilvánítsa elbukott, június 16-át, a szabadságharc kitörésének időpontját azonban nemzeti ünneppé kellene nyilvánítani, üzenve: nem hagyjuk, hogy nemzetünk szabadságát leigázzák.


Rétvári Bence államtitkár elmondta: Kassán rengetegen adóznak Rákóczi sírjánál. Bár elbukott a szabadságharc, a legjobb békét kötöttük - emlékeztetett a történelmi múltra, amely megakadályozta, hogy Magyarország, tartományként része legyen a Habsburg Birodalomnak.

Belső, erős gazdaság nélkül nem tudunk hosszú távon magyar szuverenitást szolgálni - fűzte hozzá.

http://www.gaudi.jobbik.hu/gaudi-nagy_tam%C3%A1s_dics%C5%91s%C3%A9ges_r%C3%A1k%C3%B3czi_szabads%C3%A1gharc_m%C3%A1nak_%C3%BCzent_vide%C3%B3val  

Rákóczi ma is üzen a magyarságnak

2013, június 17 - 07:47

A II. Rákóczi Ferenc Öröksége Egylet és a Rákóczi Lovasai Hagyományőrző Egyesület szervezésében - a Rákóczi szabadságharc kezdetének 310. évfordulója alkalmából - nemzeti szervezetek emlékeztek Budapesten. Az Oktogontól a Hősök teréig vonuló több száz fős emlékmeneten részt vettek a Jobbik, az Új Magyar Gárda és a Magyar Nemzeti Gárda tagjai is, de többen érkeztek a Csonka-Magyarország határain túlról, az elszakított területekről is.

http://www.gaudi.jobbik.hu/r%C3%A1k%C3%B3czi_ma_%C3%BCzen_magyars%C3%A1gnak

Tisztelgő emlékmenet a Rákóczi-szabadságharc kezdetének 310. évfordulóján

2013, június 16 - 21:02

A II. Rákóczi Ferenc fejedelem vezette szabadságharc kezdetének 310. évfordulója alkalmából tartottak tisztelgő emlékmenetet nemzeti szervezetek Budapesten.

A rendezvényen - amely az Oktogontól indult, majd a Hősök terén zárult a felszólalók beszédeivel - több hagyományőrző egyesület, valamint az Új Magyar Gárda és a Magyar Nemzeti Gárda is részt vett. Az összesen körülbelül kétszáz - jobbikos, árpádsávos és magyar nemzeti zászlókkal felszerelkezett - érdeklődőt lovas hagyományőrzők és egy zenekar is kísérte, majd a Hősök terén egy ágyúlövéssel emlékeztek a szabadságharc kezdetére.

A rendezvényen ezt követően többek között Gaudi-Nagy Tamás és Szávay István országgyűlési képviselők, Hegedűs Loránt református lelkész, illetve az Új Magyar Gárda valamint a Magyar Nemzeti Gárda vezetői is beszédet mondtak.

Gaudi-Nagy Tamás arról beszélt: Rákóczi-szabadságharcra van szükség ma Magyarországon, hiszen "a nemzet jogai jelenleg is le vannak tiporva", a nemzeti vagyont átjátszottak idegenszívűeknek, az emberek pedig egyre nehezebb helyzetben vannak. Szerinte ha élne a fejedelem, akkor nem tűrné azt a szellemi terrorizmust, ami jelenleg Magyarországon folyik.

 http://www.gaudi.jobbik.hu/tisztelg%C5%91_eml%C3%A9kmenet_r%C3%A1k%C3%B3czi-szabads%C3%A1gharc_kezdet%C3%A9nek_310_%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n

 
KONFERENCIA
2013. május 31.

M E G H Í V Ó !

Magyar önrendelkezés, emberi jogok és jogvédelem a

Kárpát-medencében

K O N F E R E N C I A

a trianoni diktátum 93. évfordulóján.

Helyszín: Aranytíz Kultúrház - Budapest, V. ker. Arany János u. 10.

NAGYLOVAG TEREM

Időpont : 2013. június 4. (kedd) 10 óra

 10:00  Köszöntő

Dr.Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő.

 10:15 

Dr.Zétényi Zsolt ügyvéd - Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnök - A Magyarországtól elszakított országrészek magyar nemzeti közösségeinek és egyéneinek jogállása 1920. és 2013. között.

 10:30

Dr.Éva Mária Barki ügyvéd - Bécs -  A népek önrendelkezése Európában.  

 10:45

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ   -  Kávészünet

11:30

Dr.Menyhárt Gabriella ügyvéd - Kolozsvár - Emberi jogi jogsértések és diszkrimináció az erdélyi őshonos magyar közösséggel szemben, különös tekintettel a restitutio-s eljárásokra, az elkobzott vagyonok visszaszármaztatásával kapcsolatban.    

11:45

Dr.Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd - országgyűlési képviselő, Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezető - Az elszakított területen élő magyarok autonómia törekvése, különös tekintettel a Székelyföldre.  

12:00

Dr. Nagy Tibor  ügyvéd - Érsekújvár - Jogvédő küzdelem a felvidéki magyar közösség emberi jogaiért, önkényes állampolgári jogfosztások és  a nyelvhasználat korlátozása.   

 12:15

Dr. Mgr. Bozóki Antal ügyvéd - Újvidék - A Bácska, Bánát, és a Szerémség magyar nemzeti közösségeinek kollektív és egyéni emberi jogai.  (VIDEÓ )

 12:30

Rácz Szabó László elnök MP. Szövetség - Zenta - Demokrácia, jogállamiság, jogbiztonság. Állami garancia a biztonságos élethez, diszkrimináció nélküli egyenlő bánásmód a Délvidéken.

 12:45

Dr. Farkas-Kordonec Gabriella jogász - Beregszász -  Jogsértések Kárpátalján, a magyar közösség emberi jogai. (írott anyag felolvasása.)

 13:00

Fehér István tanár - Selye János Gimnázium – Révkomárom A szülőföldjén állampolgárságától megfosztott, emberi jogaiban sértett csallóközi őshonos magyar ember üzenete. (VIDEÓ )

 13:15  Zárszó - 13:30  EBÉD

 Szeretettel várják a konferencia témája iránt érdeklődőket, a médiumuk tisztelt képviselőit, munkatársait, a konferencia szervezői,

 Dr. Morvai Krisztina az Európai Parlament független képviselője és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat.

Részvétel csak regisztráció után.  Kérjük, hogy részvételi szándékát JÚNIUS 2.-ig jelezze az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen

 

 
Kártérítés
2013. május 26.

GAUDI - NAGY TAMÁS: KÁRTÉRÍTÉS AZ EU - NEM PLAKÁTOKÉRT - 2013 05 23

http://www.youtube.com/watch?v=M8GoM8-_plo&feature=youtu.be

 
Az ET-ban Gaudi kérdezi Pontát
2013. április 27.

 

 
Új postacím
2013. április 21.
Az   NJSZ  ÚJ POSTACÍME:1095 Budapest, Gabona u. 10.  Tel :  +36-30/549-4167
 
SZJA 1%
2013. április 21.

„Az igazság kutatása súlyos erőfeszítést követel tőlünk,

s ha megtaláltuk, még súlyosabbat ró ránk’’

             (Francis Bacon : Az igazságról)

 1%

Kedves Honfitársunk!

 Kérjük, támogassa a személyi jövedelemadója

 SZJA 1%-ával

 AZ EMBERI JOGOKÉRT KÜZDŐ

 

NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT-ot!

 Jogvédő munkánk eddigi eredményei bizonyítják, hogy érdemes!

Köszönjük ha elküldi kérésünket rokonainak, barátainak  és ismerőseinek !

.

Adószámunk:

19334684-1-05

.

http://youtu.be/VEehuSpOZp8ehuSpOZp8
 
KÖZLEMÉNY!
2013. április 21.

A független Magyarország társadalmi békéjének megbontására, a demokratikus választással létrejött Magyar Kormány  erőszakos megdöntésére irányuló  felhívás kapcsán a Nemzeti Jogvédő Szolgálat büntető feljelentést  tett a Legfőbb Ügyészségen a „Szítsatok lázadást”  szennyirat aláíróival szemben.

Kértük a Legfőbb Ügyészséget, hogy a Btk. 139. §. (1-2). bekezdésébe ütköző, az alkotmányos rend megváltoztatására irányuló felhívás aláíróival szemben rendelje el a nyomozást, folytassa le a büntető eljárást és kezdeményezze a büntető bíróság előtti felelősségre vonásukat.

Bízunk benne, hogy a Legfőbb Ügyészség jelentőségének, súlyának megfelelően kezeli, értékeli a külföldi állampolgárságú aláíróknak a magyar szabadság és függetlenség elleni közvetlen támadását és példás szigorral jár el az ügyben.

Ne várjuk meg, amíg fegyveres csapatokat toboroznak hazánk ellen azok, akiknek semmit sem jelent a magyar választópolgárok döntése, tisztelete.

 
KÖZLEMÉNY!
2013. április 17.

    Csorba Attila felperesnek, - Készenléti Rendőrség alperes ellen személyiségi jog megsértése miatt, kártérítés iránt a Fővárosi Bíróságon, a Fővárosi Ítélőtáblán és a Kúrián folytatott perében Csorba Attila jogi képviselője, dr. Zétényi Zsolt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnöke útján jogorvoslatért, megfelelő vagyoni kártérítésért fordult az Alkotmánybírósághoz és az Emberi Jogok Európai Bíróságához.

Az Alkotmánybíróság alkotmányjogi panaszunkat 2013. február 18-án – mert szerinte az emberi méltóság megsértését nem indokoltuk meg, amely állítás alaptalanságát az idézett szövegrésszel kívánjuk bizonyítani – elutasította;

az Emberi Jogok Európai Bírósága kérelmünket 2013. február 12-i ülésén – mert szerinte a nem vagyoni kártérítés  összege megfelelő kárpótlást jelent a károsult valamennyi kárára – utalva a magyar szociális hálóra, elutasította.

Amint ismeretes a 2006. október 23-án, a nemzeti ünnepen rendőri bűncselekmény, maradandó testi fogyatékosságot okozó testi sértés, gumilövedékkel okozott 90 %-os rokkantság (vakság) miatt tapogató életmódra kényszerült, utcai járókelőként áldozattá vált Csorba Attilának nem ítéltek meg a bíróságok vagyoni kártérítést sem egy összegben sem a minimálbérnek megfelelő járadék formájában. Arra hivatkoztak, hogy Csorbának nem volt a bűncselekmény előtt bizonyított jövedelme. Így élete végéig a megítélt ill. peren kívül megkapott összesen tizenötmillió forint nem vagyoni kártérítésből kellene megélnie a teljes rokkantság állapotába juttatott embernek. Amint ismeretes a magyar jog megkülönbözteti az élet elnehezüléséért, viszontagságokért, szenvedésekért, mérhető vagyoni hátrány figyelembevétele nélkül megítélhető nem vagyoni kártérítést a sérelmet szenvedettnél kimutatható vagyoni hátrány megtérítéseként megítélhető vagyoni kártérítéstől.

Alkotmányjogi panaszunk szerint „Az ügyben eljárt bíróságok azzal, hogy Magyarország fegyveres rendvédelmi szervezetének jogsértése, a kérelmezőnek mindennemű munkára és kereső tevékenységre való alkalmatlanná tétele, tapogató életmódra kényszerítése következtében keletkező vagyoni kárát – amely abban mutatkozik meg, hogy létfenntartásáról egész hátralévő életében nem tud gondoskodni, képtelen kereső tevékenységet vállalni, élelmezési, ruházkodási, gyógykezelési, közlekedési, lakásfenntartási és egyéb elemi létfeltételeihez szükséges költségeit viselnie kell anélkül, hogy azok bárhonnan megtérülnének –  nem ítélték meg, vagyoni kártérítési igényét elutasították”,...az Alaptörvény  „II. cikkben foglalt emberi méltósághoz való jog megsértésének orvoslását részben meghiúsították. A meghozott határozatok részben okozóivá váltak azon helyzetnek, amelyben a panaszos a szükséges és lehetséges mértéknél súlyosabban kénytelen elviselni a jogsértés hatásait, következményeit.”

Magas bírói fórumok szerint a munkaképességétől megfosztott, napi megélhetési költségeinek fedezésére képtelen, a teljes keresetvesztést naponta elszenvedő embernek ezen kárai megtérítésére nincsen joga, mert megnyomorítása előtti időben nem volt jogilag értékelhető jövedelme. Ily módon a magyar polgárok közül mindazok, akik munkaerejüket kényszerűen nem bejelentett munkaviszonyban hasznosították vagy hasznosítják kerülhetnének ugyanilyen helyzetbe, éhező nincstelen mivoltukat nem minősítenék az emberi méltóság sérelmének.

Megjegyezzük, hogy a 2006.-évi állami terror legsúlyosabb áldozatának felajánlottak már peren kívül viszonylag elismerhető kárpótlást, ezt Csorba el is fogadta, majd ezt az ajánlatot a Belügyminisztérium érthetetlen módon visszavonta, ellentmondva a 2006-os jogsértések következményeinek peren kívüli rendezéséről szóló jogszabályok szellemének.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem Buy Provera online no rx.