A+ | A- | Alap
2016. július 29.  
Get Adobe Flash player
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Diktatúrát vizionál a TASZ
2015. szeptember 13.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közleményt jelentetett meg a magyar migrációs helyzet kapcsán a kormány által előterjesztett törvénytervezetekről, amelyekkel a kabinet felhatalmazást kíván adni a rendvédelmi szerveknek a jogellenesen itt tartózkodó emberáradattal szembeni hatékony fellépésre.

A TASZ-közlemény kiemelten hangsúlyos mondatában minden benne van, ami ennek a szervezetnek a magyarsággal kapcsolatos filozófiáját és a szervezet működését jellemzi. A mondat: „A magyar állam elsőrendű kötelessége nem az országhatár, hanem az emberi jogok védelme.”

Már az is beszédes, hogy nekik a Magyar Állam az csak magyar állam. De ebben az idézett mondatban az is benne van, hogy a Magyar Államnak nem a magyar nép, a magyar lakosság, a magyar emberek biztonságának, életének, testi épségének, vagyonának, nyugalmának a biztosítása, ennek megőrzése az „elsőrendű kötelessége”, hanem úgy általában az emberi jogok, jelen esetben konkrétan a hazánkat elözönlő jogsértő idegenek védelme. A TASZ amiatt aggódik, hogy a törvénymódosítás után majd egy bűncselekményt elkövető idegent ki lehet utasítani Magyarországról „még akkor is, ha ez családokat szakítana szét”. Mintha a bűncselekmény egy jogsértő idegen esetében bocsánatos bűn lehetne, ha családja van, vagy ha nem mehetnek el együtt az országból.

Azt is sérelmezi a TASZ, hogy törvényes lehetőség nyílik arra, hogy az országban jogellenesen tartózkodó idegent a lakásában bújtató magyar állampolgárnál a hatóság házkutatást tarthasson. Mintha sértené az emberi jogokat a bűncselekményt elkövetőnél a házkutatás tartása. Az ismert ellenzéki álláspontot követve a kormánynak tartózkodnia kellene a hazánkban jogellenesen tartózkodó idegenáradattal szembeni, a jogsértő helyzet megszüntetésére irányuló minden törvényes eszköz igénybevételétől, ami miatt azután azt lehet hangoztatni széltében-hosszában, hogy a kormány „nem tudja kezelni a helyzetet”. Viszont a kormány tegyen meg mindent az ideözönlött embertömeg kényelmének biztosítására.

Szerencsére nem egy DK–MSZP–Együtt–LMP–PM alakulat van kormányon ezekben az embert próbáló időkben, mert akkor már minden magyar családba beszállásoltak volna egy migráns famíliát, persze nem egy gyurcsányi éjszakára,  hanem örökre. A TASZ-közlemény és sok egyéb liberálbaloldali megnyilvánulás nyomán egyre inkább nyilvánvaló, hogy egy ördögi játszma szenvedő alanyai vagyunk, elsősorban mi, magyarok, de a többi európai nemzet is. Odoaker barbár vezér már Európa kapuja előtt áll, sőt dörömböl azon, és Európa urai tétlenek, idétlenül összevissza beszélnek, kárhoztatva az egyetlen cselekvő magyarokat. Mit sem törődve azzal, hogy a népáradat kiváltotta európai felháborodás a következő választásokon személy szerint is elsöpri ezeket a hölgyeket és urakat a kancellári székekből és a hatalomból.

„Valakik” le akarják rombolni az európai nemzetállamokat, akár az egyes országok lakosságának a lecserélésével is. Ennek a folyamatnak jelenleg az elején járunk, de a harcot azonnal fel kell venni ellene, hiszen máris késésben vagyunk, mert a TASZ (és „jogvédő” társai) lépéselőnyben vannak.

A szerző Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnökségi tagja.

A cikk megjelent a Magyar Idők-ben.   http://magyaridok.hu/velemeny/diktaturat-vizional-a-tasz-14299

 
KÖZEL- KELETI& ...válsághelyzet
2015. szeptember 12.

KÖZEL-KELETI…  válsághelyzet

Gaudi a Közel-Keletinél- a nemzeti jogvédők újra szolgálatban!

http://gaudinagytamas.hu/gaudi_k%C3%B6zel-keletin%C3%A9l-_nemzeti_jogv%C3%A9d%C5%91k_%C3%BAjra_szolg%C3%A1latban

 

Bevándorlási válság. 


 Segítséget nyújt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat

http://mno.hu/magyarorszageloben/del-nyugat-1303951

 
Gaudi a Közel-Keletinél- a nemzeti jogvédők újra szolgálatban!
2015. szeptember 12.

Gaudi a Közel-Keletinél- a nemzeti jogvédők újra szolgálatban!

2015, szeptember 12

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője a Keleti pályaudvarnál tartott bejárást a napokban. Almási Lajos filmjében összegzi a bevándorlók által megszállt helyszínen a nemzeti jogvédők álláspontját tömeges illegális bevándorlás okozta válsághelyzetről, a teendőkről, a felelősségről és a liberális "jogvédők" kártékony tevékenységéről. A magyaroknak is vannak jogai és nemzetünk jogos védelmi helyzetben van, ehhez rendelt határozott cselekvésre van szükség!