A+ | A- | Alap
2016. szeptember 25.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
Rendőr tanúk vallomásai alapján vádolt fiatalembert mentett fel a Pesti Központi Kerületi Bíróság a tavaly őszi tüntetések kapcsán bíróság elé állított négy személy büntető ügyében
2007. december 20.

NJA hír, 2007. december 19.

December 18-án ítéletet hirdetett a Pesti Központi Kerületi Bíróság , dr.Tóth Erzsébet büntetőtanácsa, annak a négy fiatalembernek az ügyében, akiket a 2006 szeptemberi tüntetéseken való részvétel kapcsán állítottak bíróság elé.
Tovább...
 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és a Civil Jogász Bizottság közös levele Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter és Bencze József országos rendőr-főkapitány részére
2007. december 17.
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és a Civil Jogász Bizottság közös levele Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter és Bencze József országos rendőr-főkapitány részére a tavaly őszi rendőri jogsértések áldozatainak kártérítése, kártalanítása érdekében
Tovább...
 
Dr. Gaudi-Nagy Tamás beszéde a Polgári Magyarországért Díj díjátadási ünnepségén (2007. december 14.)
2007. december 16.
2007. december 14.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Honfitársaim !

Bírósági tárgyalótermek, ügyészségi kihallgatások, rendőrségi fogdák, börtönbeli ügyvédi beszélők, meghurcoltakkal való foglalkozás, beadványírások és a jogvédő munka hétköznapjainak további szerves részét képező tevékenységek helyett most szokatlan érzés egy díj, a Polgári Magyarországért Díj díjazottjaként egy pillanatra megállni, visszatekinteni, kiállni és szólni Önökhöz.
Tovább...
 
Polgári Magyarországért Díj Ékes Ilonnának és Gaudi-Nagy Tamásnak
2007. december 16.

MTI, 2007. december 14.


Az alapvető emberi és alkotmányos jogok védelmében nyújtott tevékenységéért Ékes Ilona és Gaudi-Nagy Tamás vehette át pénteken Budapesten az idén harmadik alkalommal kiosztott Polgári Magyarországért Díjat. Az elismerést a tavalyelőtt, elsőként kitüntetett Mádl Dalma nyújtotta át a díjazottaknak.

Tovább...
 
Emberi jogi válság az Európai Unióban
2007. december 16.

Magyar Nemzet hír 

Az emberi jogoktól hangos az Európai Unió. Tegnapelőtt írták alá azt az alapjogi chartát, amely 2009. január 1-jétől kötelezően védi az abban foglaltak szerinti emberi jogokat és az emberi méltóságát az Európai Unióban.

Tovább...
 
HUMAN RIGHTS CRISIS IN THE EUROPEAN UNION
2007. december 11.

The European Union is the watchdog of Human Rights all over the World. Except in one region: the European Union.

There has been a deep crisis of Human Rights and the Rule of Law in Hungary (Member State of the EU) since September 2006 when mass demonstrations began against Prime Minister Ferenc Gyurcsány and his government’s neo-liberal, neoconservative, „profit-only” politics. On 19-21 September and on 23 October 2006 - following the instructions of the government and the prime minister himself - the police inflicted injuries on several hundred people, many of them became disabled for life.
Tovább...
 
HUMAN RIGHTS CRISIS IN THE EUROPEAN UNION - APPENDIX : Photos
2007. december 11.
HUMAN RIGHTS CRISIS IN THE EUROPEAN UNION – APPENDIX : Photos
 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány Bencze József országos rendőrfőkapitányhoz fordul a tavaly őszi rendőri jogsértések áldozatainak nyújtandó kártérítés érdekében
2007. december 07.


NJA hír, Budapest, 2007. december 4.


A Nemzeti Jogvédő Alapítvány Bencze József országos rendőr-főkapitánytól kéri: tegyen meg minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy a tavaly őszi rendőri jogsértések nagyszámú károsultjainak akár perben, akár peren kívül előterjesztett kártérítési követeléseinek rendezése érdekében érdemi egyezségi tárgyalások kezdődjenek az érintettekkel.

Tovább...
 
Fővárosi Bíróság: Toroczkai nem felelős a Szabadság téren tavaly szeptember 18-án bekövetkezett károkért
2007. december 05.


MTI hír nyomán,


A Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) csaknem 10 millió forintos kártérítés megfizetésére szerettte volna köteleztetni Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye volt vezetőjét az MTV székházában és környékén a rendőrségnek tavaly szeptemberben okozott károk miatt. A bíróság nem jogerős ítéletében elutasította a rendőrség keresetét. Az indoklás szerint nem volt bizonyított Toroczkai szervezői tevékenysége, másrészt a spontán tüntetések esetén nem alkalmazható a rendezvény résztvevői által okozott károkért a gyülekezési törvény szerinti szervezői mögöttes kárfelelősség szabálya.

Tovább...
 
Szabad út a bosszúvágynak
2007. december 04.

Pszichológiai és fizikai terror a rendőrkapitányságokon
2007. október 22. 00:00 Magyar Nemzet

Szarka Ágota
ÁVH! ÁVH! – skandálták a tüntetők tavaly ősszel az utcai megmozdulásokon a tömegoszlató rendőröknek. Az utcai eseményekről szóló sokkoló felvételeket ismerjük. A rendőrség falai között történt kegyetlenkedésekről viszont nincsenek felvételek. Egy fiatalember elmondta lapunknak, hogy mit élt át az elfogásától szabadulásáig. Szavaiból az derül ki, hogy a tüntetők nem jártak messze az igazságtól. Valóban kísértetiesek a „módszertani” hasonlóságok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 121 - 130 / 230
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem