A+ | A- | Alap
2018. március 18.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
Miért hagyja a kormány a 2006-os bűnök elévülését?
2011. szeptember 20.
Gaudi-Nagy ismét megkongatta a vészharangot

2006 őszi rendőrbűnök fenyegető elévülése miatt

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, a Jobbik országgyűlési képviselője 2011. szeptember 19-én ismét többször sürgette az Országgyűlésben a 2006-os megtorlások bűnöseinek felelősségre vonását és a Balsai-jelentés nyilvánosságra hozatalát. Az emberi jogi bizottság tegnap megalakult végrehajtást ellenőrzési albizottsága is foglalkozott az üggyel a jogvédő kérésére, mivel fenyeget a felelősök büntethetőség elévülése.

Gaudi-Nagy először az Alkotmányügyi bizottság délelőtti hozta szóba a bizottság volt elnöke, Balsai István miniszterelnöki biztos által már idén márciusban elkészített és már hónapok óta a miniszterelnök asztalán heverő jelentés nyilvánosságra hozatalát. A bizottság nem kívánt lépést tenni az ügyben. A képviselő már a múlt héten már több alkalommal felvetette a témát a Parlamentben: az emberi jogi bizottság napirendjére emeltette, napirend előtt szólalt fel és kezdeményezte az emberi jogi bizottság végrehajtást ellenőrzési albizottságának összehívását, amely múlt szerdán a kormánypártiak távolléte miatt csak tegnap tudta megkezdeni munkáját. Végül pedig múlt pénteken Morvai Krisztinával közösen tett feljelentést a legfőbb ügyésznél a gyurcsányi rendszer ellen tüntetőkkel és békés lakosokkal szemben 2006. szeptember 19-21-i rendőri „embervadászatok” miatt elöljárói intézkedés elmulasztása bűntett okán Bene László és több más volt főrendőrrel szemben.

A nemzeti radikális honatya ezt követően a tegnapi  plenáris ülésen azonnali kérdést tett fel a 2006 őszi rendőri brutalitásokról készült Balsai jelentés nyilvánosságra hozatala érdekében Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki – bár a mai ülésen egy ideig előtte jelen volt – helyett  „halaszthatatlan közfeladat” miatt Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter válaszolt.

A jobbikos képviselő bár a miniszterelnöktől várta volna a választ a közeli elévülésre tekintettel elfogadta a válaszadó személyét. Emlékeztetett: a napra pontosan 5 évvel ezelőtt délelőtt adott eligazítást Gyurcsány Ferenc az Országházban az akkori rendőri vezetőknek a MTV székházostrom másnapján. A találkozó után azonosító-jelvény nélküli rendőrök a véres megtorlásokba, embervadászatokba kezdtek, százakra rontottak rá, vertek meg kortól, nemtől függetlenül. A verések, kínzások folytatódtak a Magyar Rádió udvarán, a rendőrségi fogdákban és a börtönökben is. Tömegesen és önkényesen tartóztattak le tiltakozókat, vétlen járókelőket. Ma már mindezt jogerős ítéletek és vizsgálati jelentések is bizonyítják, például a Balsai István miniszterelnöki megbízott által készített jelentés, amely 15 különböző bűncselekmény mellett a terrorcselekmény lehetőségét is felveti.

"Bűn nem maradhat büntetlenül" hívta fel a figyelmet a képviselő, aki kérte ezúton is, hogy hozzák nyilvánosságra a már hónapok óta elkészült Balsai-jelentés tartalmát, annál is inkább mert - mint idézett a miniszterelnöki megbízott tavaly októberi szavait – kívánatos a meggyanúsítása Gyurcsány Ferencnek, Benének, Dobozinak, Lapidnak és Szabadfinak.

"Valóban így volt ez" hangzott el a válasz Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettestől  a 2006-os rendőrterror kapcsán. Azonban a Balsai-jelentésről  akár csak múlt kedden Kontrát Károly államtitkár nem foglalt állás, úgy tett mintha nem is erre irányult volna a kérdés. A rendőrterror felelőseinek vonatkozásában utalt az emberi jogi bizottság albizottságának munkájára, aminek eredményeképpen a testület elnöke Gulyás Gergely feljelentést tett a Debreceni Katonai Ügyészségen. A miniszter azt javasolta a jobbikos képviselőnek, hogy amennyiben kíváncsi a nyomozás eredményére akkor forduljon az ügyészséghez. A nemzeti jogvédő megdöbbenten hallgatta a miniszter szavait. Viszontválaszában elmondta, hogy "nem mossa le magáról ez a kormány, ha futni hagyja 2006 őszi rendőrterror felelőseit". Utalt arra is, hogy az elévülés megszakítása érdekében múlt pénteken Morvai Krisztinával bizonyítékokkal alátámasztott feljelentést tettek a Legfőbb Ügyészségen.

Ezt követően az emberi jogi bizottság vizsgáló albizottságának ülésén vett részt a jobbikos képviselő. Ezen vizsgáló albizottság az ő kezdeményezésére ült össze, többek között kivizsgálni azt, hogy a 2002-2010 közötti állami jogsértéseket vizsgáló albizottság jelentésének ajánlási pontjai megvalósultak-e. A 9 ajánlásból sajnálatos módon a mai napig nem valósult meg semmi. Az albizottság ülésén Gaudi-Nagy ismertette a 2006 őszén történteket és rögzítette, hogy az akkori rendőri vezetők megvalósították a Btk. 361. § (2) ütköző elöljárói intézkedés elmulasztásának bűntettét és ha elmarad legkésőbb szeptember 20-án a személy szerinti gyanúsításuk, akkor az embervadászatokért felelős rendőri vezetők büntethetősége elévül. Varga László KDNP-s képviselő kérésére Gaudi-Nagy ismertette, hogy milyen lépéseket tett az elmúlt időszakban 2006 őszének igazságtétele érdekében. Beszámolt a hétfőn az emberi jogi bizottságban történtekről, majd emlékeztetett a keddi napirend előtti felszólalására, illetve ismertette a Morvai Krisztinával közösen a Legfőbb Ügyésznél tett feljelentését.

A nemzeti jogvédő elmondta, hogy az albizottsági kereteken belül a lehetőségek maximumáig elmenve mindent meg kell tenni a 2006 őszi igazságtétel érdekében, azért is, hogy az emberek jogállamba vetett hite ne szenvedjen csorbát. Utalt a máig rendezetlen kártérítések kérdésére, az elmaradt felelősségre vonásra, valamint a semmisségi törvény elakadására. A testület döntött arról, hogy konkrét ügyek vonatkozásában vizsgálni fogja a semmisségi törvény hatályosulását és a közkegyelem lehetőségét. A kártérítés rendezésére szolgáló bizottság visszaállítását és a még maradt pénzösszeg rendelkezésre bocsátását a testület nem támogatta, dacára annak, hogy Gaudi-Nagy elmondta a jelen állapot sérti a jóvátételről szóló 33/2010 OGY. határozat szellemiségét, mivel számos jogsértettek (pl. jogellenesen feloszlatott Kossuth tériek) a mai napig nem jutottak hozzá az őket megillető kártérítésekhez, mivel a rendőri szervek gyurcsányi reflexekkel zárkóznak el a jóvátétel elől.  A jobbikos képviselő ezen testület előtt is kérte, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a miniszterelnöki megbízott által készített jelentés napvilágra kerülhessen, azonban a kormánytöbbség nem támogatott semmilyen lépést ennek érdekében. Az albizottság, kedden tovább folytatja munkáját 2006 őszének máig elvarratlan szálainak kibogozása érdekében.

 


 
Miért hagyják futni a rendőrbűnözőket?
2011. szeptember 19.
Gaudi-Nagy Tamás azonnali kérdésében az öt évvel ezelőtti rendőri brutalitásokra, s az embervadászatért felelős rendőrök bűncselekményeinek elévülésére hívta fel a figyelmet. A Balsai jelentés nyilvánosságra hozatalát sürgeti, mert véleménye szerint az alapján megindíthatók lennének az eljárások. Miért hagyják futni a rendőrbűnözőket? - tette fel a kérdést.

http://www.gaudi.jobbik.hu/mi%C3%A9rt_hagyj%C3%A1k_futni_rend%C5%91rb%C5%B1n%C3%B6z%C5%91ket

 
Hír TV - Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina
2011. szeptember 19.

Hír TV - Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina feljelentette a rendőrterrort levezénylőket

http://www.gaudi.jobbik.hu/h%C3%ADr_tv_-_gaudi-nagy_tam%C3%A1s_%C3%A9s_morvai_krisztina_feljelentette_rend%C5%91rterrort_levez%C3%A9nyl%C5%91ket


 
Gaudi-Nagy Tamás: öszödi böszme, te is sorra kerülsz!
2011. szeptember 16.

"Kinek az érdeke 2006 ősz bűneinek elévülése" című sajtótájékoztatón ismertette Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a feljelentésük tartalmát, majd a Legfőbb Ügyészség fele tartva véletlenül találkoznak az öszödi böszmével. Gaudi-Nagy ekkor figyelmeztette: "Most megyünk feljelenteni a rendőreidet, nemsokára te is sorra kerülsz, nem fogod megúszni a felelősségre vonást!"

http://www.gaudi.jobbik.hu/gaudi-nagy_tam%C3%A1s_%C3%B6sz%C3%B6di_b%C3%B6szme_te_sorra_ker%C3%BClsz

_te_sorra_ker%C3%BClsz

 
Nem évülhetnek el 2006 őszének bűnei!
2011. szeptember 16.
Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás
újabb feljelentést tett a Legfőbb Ügyésznél.

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina 2011. szeptember 16-án sajtótájékozatót tartott „Kinek az érdeke a 2006. őszi rendőrterror bűneinek elévülése?” címmel.

A nemzeti jogvédő felhívta a figyelmet arra, hogy 2011. szeptember 19-én és 20-án elévül a 2006 szeptemberi véres embervadászatokért felelős rendőrparancsnokok büntethetősége, ezért Morvai Krisztinával a Legfőbb Ügyészéhez nyújtanak be feljelentést, amelyben kérték Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy utasítsa a katonai ügyészséget a 2006 szeptemberi eseményekben részt vevő rendőri parancsnokok meggyanúsítására elöljárói intézkedés elmulasztásának gyanúja miatt.

A hatályos Btk. Az alábbiak szerint definiálja az elöljárói intézkedés elmulasztását:

361. § (1) Aki elöljárói kötelességét megszegve

a) az alárendelt kötelességszegésének vagy bűncselekményének megakadályozására, illetve a felelősségre vonásra,

b) a szolgálati rendet, a fegyelmet vagy a közbiztonságot fenyegető zavar leküzdésére

a szükséges intézkedést elmulasztja, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Ha a bűncselekmény a szolgálatra, a fegyelemre vagy a közbiztonságra jelentős hátránnyal jár, a büntetés bűntett miatt öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

(Ezen bűncselekmény súlyosabnak minősülő esete valósult meg, amelynek elévülési ideje 5 év.)

A honatya emlékeztetett: A MTV-székházostrom másnapján, 2006. szeptember 19-én Gyurcsány Ferenc eligazítást tartott a rendőri vezetőknek. Az azonosító-jelvény nélküli rendőrök a találkozó után véres megtorlásokba, embervadászatokba kezdtek, százakra rontottak rá, vertek meg kortól, nemtől függetlenül. A verések, kínzások folytatódtak a Magyar Rádió udvarán, a rendőrségi fogdákban és a börtönökben is. Tömegesen tartóztattak le önkényesen tiltakozókat, vétlen járókelőket. Ma már mindezt jogerős ítéletek és vizsgálati jelentések is bizonyítják.(Civil Jogász Bizottság jelentése, országgyűlési albizottság jelentése, Balsai-jelentés.)

A jobbik képviselője arra kérte a legfőbb ügyészt, hogy kérje ki Orbán Viktor miniszterelnök úrtól a Balsai István, volt miniszterelnöki megbízott által készített és közérdekű adatnak minősülő jelentést, amely a feljelentésünk szerinti bűncselekmények tekintetében vélelmezhetően számos fontos bizonyítékot és megállapítást tartalmaz.

A miniszterelnöki megbízott által készített jelentés 15 különböző bűncselekmény mellett a terror cselekmény lehetőségét is felveti.

A nemzeti együttműködés kormánya 2010 májusában vette kezébe az irányítást! Miért maradt el a 2006. őszi jogsértésekért felelős rendőrparancsnokok, bírák, ügyészek és politikai vezetők felelősségre vonása? Gergényin és két, az MTV-székházat "nem megfelelően védő" rendőrtiszten kívül más felelőst nem gyanúsítottak meg! A 8 éves önkény időszakát szolgáló rendőrparancsnokok, ügyészek és bírák pedig többségükben a helyükön vannak, illetve sértetlenek. Az Országgyűlés 2006. őszi albizottsága, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület számos feljelentést tett. Miért nem vizsgál ki alaposan minden feljelentést az ügyészség és miért nem lép fel a felelősségre vonás érdekében? Júliusban levélben kérte Gaudi-Nagy Tamás Orbán Viktor miniszterelnöktől a 2006 őszi igazságtétel rendezését, de érdemi választ nem kapott.

A nemzeti radikális képviselő ezután kitért annak a részletezésére is, hogy miért is tekinthető elakadtnak 2006 őszének az igazságtétele. Az őszi igazságtétel elakadását igazolja, hogy a szóban forgó, öt évvel ezelőtti rendőri jogsértések áldozatai közül még számosan nem kaptak kártérítést (pl. jogellenesen feloszlatott Kossuth téri tüntetés résztvevői, valamint az idén igényt benyújtók), illetve méltánytalan összeget kapott egy szemkilőtt károsult. Állítsák helyre a tavalyi országgyűlési határozat és kormányhatározat alapján eredményesen működött kárrendezési bizottság tavaly év végével beszüntetett tevékenységét és biztosítsák a kártérítések fedezetét! A semmisségi törvény túl kevés személyt érint, elakadt a végrehajtása az alkotmányossági vizsgálat miatt, börtönben ül ma is a 2006. őszi tüntetések egyik elítéltje, a törvény ihletőjének az ügyében sem született még döntés, ma már egyértelmű, hogy közkegyelem az igazi megoldás a 2006. őszi tüntetések és a 2002-2010. közötti időszak politikai elítéltjeinek, meghurcoltjainak.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő szomorúan tájékoztatta a média megjelent képviselőit, hogy ezen rendőrvezetői bűncselekmények vonatkozásában az állam büntetőhatalmának e tekintetben az intézkedései teljes egészében elmaradtak. Az ügyészségnek hivatalból kellett volna nyomozást folytatni és megtenni a szükséges lépéseket a felelősök kézre kerítésének és felelősségre vonásának érdekében. A rendőri parancsnokok felelőssége mindenképpen fennáll - hangsúlyozta a képviselő.

A képviselő asszony elmondta, hogy a bíróságok több esetben is megállapították a rendőri egységek részéről elkövetett bűncselekményeket, azonban máig nem vonták őket felelősségre, ezért, mint fogalmazott lelkiismeretünk alapján kell még a rövid hátralevő időben mindent megtenni annak érdekében, hogy a felelősségre vonás megtörténjen. Ezért kérte is a sajtó munkatársait, hogy ébresszék rá az olvasókat, nézőket és hallgatókat 2006. ősze igazságtételének fontosságára és, hogy meg kell tenni mindent mielőtt a 5 éves törvényes elévülési határidő bekövetkezik.

Gaudi-Nagy tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat számtalan feljelentést tett már, többek között a 2006. október 23-ára vonatkozóan is (amely jelentés a legfőbb ügyész úrhoz benyújtott feljelentés mellékleteként is szolgál)  mint mondotta, ezen feljelentések alapján az eljárást megindították, de érdemi döntés az ügyben nem született.

A Legfőbb Ügyészség fele tartva Gaudi-Nagy és Morvai képviselők véletlenszerűen találkoztak az akkori miniszterelnökkel, aki éppen feleségével ebédelt egy belvárosi teraszon, miközben pár száz méterrel arrébb éppen Gyurcsány Ferenc által elrendelt koncepciós eljárás keretében, a már több mint 2 éve előzetes letartóztatásban levő Budaházy György bilincsbe verve ült a tárgyalásán. Gaudi-Nagy odaszólt, figyelmeztette a bukott miniszterelnököt, hogy ő sem fogja megúszni a felelősségre vonást.”.

A Legfőbb Ügyészségen Polt Péter kabinetfőnöke vette át a feljelentést és a mellékleteket, a Civil Jogász Bizottság által készített jelentést, a jogsértettek vallomásáról készült dvd-t és Kormos Valéria, Embervadászat utasításra című könyvét.

Háttér: a héten az alábbi események történtek a 2006 őszi igazságtétel ügyében

  1. Az Országgyűlés Emberi jogi bizottsága, 2011. szeptember 12-i ülésén Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének javaslatára napirendjére vette a 2006 őszi rendőri brutalitás elakadt igazságtételének kérdését
  2. Az Országgyűlés 2011. szeptember 13-i ülésnapján Gaudi-Nagy Tamás a "2006 őszi rendőrterror igazságtételének rendezése minden jóérzésű ember közös ügye" címmel szólalt fel napirend előtt.
  3. Szeptember 14-én kormánypárti képviselők megfelelő számú jelenlétének hiánya miatt nem tudta megkezdeni munkáját az Országgyűlés emberi jogi bizottságának végrehajtást ellenőrző albizottsága, amelynek napirendjén a 2006 őszi rendőri erőszak igazságtétele szerepelt volna, különös tekintettel a rendőri bűncselekmények közelgő elévülésére.

2011. szeptember 17-én, az őszödi beszéd kiszivárogtatásának 5. évfordulóján 17 órától a Kossuth téren tüntetés lesz a 2006 őszi rendőrterror igazságtételéért!

 

 
Vigyázat, elévülés!
2011. szeptember 01.

Követeljük a 2006 őszi rendőrterror azonnali igazságtételét! Vigyázat, elévülés!

http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=592:koeveteljuek-a-2006-szi-rendrterror-azonnali-igazsagtetelet-vigyazat-elevueles&catid=116:2002-es-2010-koezoetti-jogsertesek&Itemid=244

 
ECHOTV 2011.júl.13.
2011. július 16.

NAPI AKTUÁLIS       ECHOTV   2011-07-13

Közkegyelmet 2006. tüntetőinek…

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=161&v_id=8760 

 
mtv1 2011. július 14. 09:38
2011. július 16.

mtv1  Ma reggel

Közkegyelmet a 2006-os elítélteknek!

2011. július 14. 09:38

A Ma reggel vendégei: Gaudi-Nagy Tamás kurátor,

Nemzeti Jogvédő Alapítvány és

Grespik László kurátor, Nemzeti Jogvédő Alapítvány

 

http://premier.mtv.hu/Hirek/2011/07/14/09/Kozkegyelmet_a_2006_os_elitelteknek_.aspx
 
MEGHÍVÓ
2011. július 16.

M E G H Í V Ó

A

NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT

 

tisztelettel meghívja Önt a 2006 őszi  rendőrterror máig elvarratlan szálai, megoldatlan ügyei

(rendezetlen kártérítések, elmaradt felelősségre vonás, közkegyelem, a szűkre szabott és elakadt semmisség helyett) című

 

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA

helyszín

PARLAMENT CAFE

1054 Budapest, Vértanúk tere 1.

időpont

2011. JÚLIUS 13. (SZERDA) 12:30

 

TÉMÁK

1.  A 2006. őszi rendőri jogsértések áldozatai közül még számosan nem kaptak kártérítést (pl. jogellenesen feloszlatott Kossuth téri tüntetés résztvevői, valamint az idén igényt benyújtók), illetve nemrég egy szemkilőtt tüntető megalázóan alacsony kártérítést kapott jogerős ítélet alapján.

Állítsák helyre a 2010-es országgyűlési határozat és kormányhatározat alapján eredményesen működött kárrendezési bizottság tavaly év végével beszüntetett tevékenységét !

2. Miért maradt el a 2006. őszi jogsértésekért felelős rendőrparancsnokok, bírák, ügyészek és politikai vezetők felelősségre vonása ?

A miniszterelnöki megbízott, Balsai István már több hónapja elkészített vizsgálati jelentését miért nem hozzák nyilvánosságra és miért nem indulnak meg ez alapján a büntetőeljárások mielőtt a bűncselekmények elévülnek? Az Országgyűlés 2006. őszi albizottsága, a  Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület számos feljelentést tett. Miért nem vizsgál ki alaposan minden feljelentést az ügyészség és miért nem lép fel a felelősségre vonás érdekében ?

3. A semmisségi törvény értékelése: Túl kevés személyt érint, elakadt a végrehajtása az alkotmányossági vizsgálat miatt, börtönben ül ma is a 2006. őszi tüntetések egyik elítéltje, ma már egyértelmű, hogy közkegyelem az igazi megoldás a 2006. őszi tüntetések és a 2002.-2010. közötti időszak politikai elítéltjeinek.

 

4. Nemzeti jogvédők szerepe a devizahitelesek ügyeiben.

 

A sajtótájékoztató résztvevői:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, országgyűlési képviselő,

Dr. Grespik László ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat  és a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökségi tagja,

Dr.Vajk Kálmán ügyvéd, NJSZ Restituciós Cs. vezető, 

Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület alelnöke,

Dukán Dániel, 2006 őszi koncepciós eljárásban elítélt fiatalember, a semmisségi törvény egyik ihletője
 
A 2006 őszi rendőrterror igazságtétele még várat magára, semmisség helyett közkegyelem kell - összefoglaló a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2011. július 13-i sajtótájékoztatójáról
2011. július 14.
A 2006 őszi rendőrterror igazságtétele még várat magára, semmisség helyett közkegyelem kell - összefoglaló a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2011. július 13-i sajtótájékoztatójáról

NJSZ közlemény, 2011. július 13.
Nemzeti Jogvédő Szolgálat
www.njsz.hu

A 2006-os őszi tüntetésekkel kapcsolatban elítélteket érintő semmisségi törvény megbukott, ezért közkegyelemre van szükség - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki egyúttal részleteket ismertetett a hivatalosan még közzé nem tett 150 oldalas Balsai-jelentésből, amely a rendőrterror kapcsán terrorcselekmény megállapíthatóságáról is szól.A sajtótájékoztatóról készült összefoglaló videó-
felvétel itt tekinthető meg: A 2006 őszi rendőrterror máig elvarratlan szálai - NJSZ sajtótájékoztató, 2011.
július 13
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11 - 20 / 235
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem