A+ | A- | Alap
2018. április 20.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Budaházy György ügyei
Budaházy kártérítést követel a BRFK-tól PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 13.
Független Hírügynökség

Kedden folytatódott az a polgári per a Fővárosi Bíróságon, amelyben Budaházy György és 7 társa kártérítést követel a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól. Budaházy társai fejenként 1 millió forint nem vagyoni kártérítést követelnek a rendőrségtől, mert demonstrációjuk alkalmával - szerintük - jogtalanul bilincselték meg és állították elő őket.
A rendőrök Budaházy Györgyöt és társait 2003 áprilisában, illetve 2004 áprilisában tartott demonstrációjuk, plakátragasztásuk alkalmával megbilincselték és előállították, de a bíróság felmentette őket az önkényuralmi jelkép használatának vádja alól.
Tovább...
 
Budaházy György és Gaudi-Nagy Tamás védővel szembeni megdöbbentő bírósági eljárás hiteles dokumentumai. PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08.

Előzmények: itt


A 2010. április 9-én tartott tárgyalás során állig felfegyverzett rendőrök tartották félelemben a bírósági tárgyalóteremben levőket, és ezért nem került sor végül is döntéshozatalra.

Az okiratokat kommentár nélkül tesszük közzé, a következtetések levonását mindenkire rábízzuk.

1.
2.
3.
4.
5.
 
Somlai László Artúr Szima Judit és Budaházy György elleni koncepciós eljárásokról PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 15.


Az elmúlt napokban többször láthattam bizonyítékát az elszabadult és a fizikai tehetetlenség állapotában levő pártállami lenyomatok tevékenységének.

Ennek egyik példája, amikor a katonai bírósági tárgyalást vezető bíró úr/elvtárs pökhendi határozottsággal próbálta helyretenni a büntetőügyekben gyakorlatot szerzett védőügyvédet - Gaudi-Nagy Tamást - aki a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (tmrsz) főtitkárát, Szima Juditot képviseli az ellene indított per szerinti felbujtás vádjában.

Láthatóan (videofelvétel is megörökítette) a szerepéből újra, és újra kieső katonai bíró nem képes úrrá/elvtárssá lenni a helyzeten, amikor is az ügyvéd a manapság megszokott, mit megszokott, elvárható módon védőként ellátja vállalt feladatát.
Tovább...
 
Gaudi nem hagyta a koncepciós eljárást PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 13.
Eredeti cikk: http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_09_budahazy-mai-pererol-tudositunk

Képek és videók itt érhetőek el.

"A párthadsereggé züllesztett rendőrség ne szállja meg a bíróság épületét" - mondta Gaudi-Nagy Tamás, aki a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként indul az országgyűlési választáson.

A Szent Korona Rádió összefoglalója a tárgyalásról

Rendkívüli rendőrségi készültség várta a Budaházy György ellen indított eljárás másodfokú tárgyalására érkezőket a Fővárosi Itélőtáblán illetve már a Markó utcában. A Fővárosi Ítélőtábla bejáratától 10-10 méterre kordont állítottak, valamint rengeteg droidnak öltözött rendőrt. Mint a tárgyalás előtti tájékoztatóból megtudtuk, az utcán tapasztalható rendkívüli rendőrségi készültségről a BRFK döntött, mivel ez az ő hatáskörükbe tartozik. Bár az épületben a Köztársasági Őrezred hivatott fenntartani a rendet, ott is több rendőr volt jelen, egy részük kámzsában, és plusz fegyverekkel.

Tovább...
 
Pert nyert Budaházy a stop.hu ellen - a rendőrség utasítására hazudtak? PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 12.
Édua, k, 2010/03/09 - 20:52 szentkoronaradio.com A tárgyaláson azt is megtudhattuk, hogy a rendőrség sajtóosztálya sugallja az újságíróknak, hogy hogyan írjanak egy adott eseményről. A szeptember 20-i demonstrációnál a sugallat az volt, hogy „Budaházy uszít”. A hallgatóság meglepődésére az újságíró közölte, hogy ez a fajta rendőrségi tájékoztatás bevett gyakorlat, amiről mindenki tud aki a médiában dolgozik. A Budaházy György által a stop.hu ellen indított per második tárgyalásán első fokon megszületett az ítélet. Dr. Pataki Árpád bíró 750 ezer forint (+kamatai) kártérítést ítélt meg Budaházy Györgynek a jó hírnévhez fűződő személyiségi jogai megsértése miatt, valamint kötelezi a hírportált, hogy 15 napon belül helyesbítést jelentessenek meg ugyanolyan terjedelemben, helyen és időtartamban, mint az eredeti cikk volt. A stop.hu hírportál 2008. szeptember 21-én megjelent cikkében valótlanságokat állított, amikor úgy állította be, mintha Budaházy György a 2008. szeptember 20-i tüntetésen nyereségvágyból vezérelve saját boltjának forgalmát kívánta volna fellendíteni. (A stop.hu cikke szerint Budaházy arra buzdította beszédében a jelenlévőket, hogy vásároljanak a boltjában maszkot.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37 - 45 / 64
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem