A+ | A- | Alap
2017. augusztus 23.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Budaházy György ügyei
Elölről kell kezdeni Budaházy perét PDF Nyomtatás E-mail
2008. november 09.

Eredeti cikk: www.origo.hu

2008. november 6., csütörtök, 15:51

Hiányos volt az elsőfokú bíróság döntése, ezért új eljárást rendelt el az államellenes bűncselekménnyel vádolt Budaházy György ügyében a Fővárosi Ítélőtábla. A radikális tüntetésekről ismert férfi a vád szerint az alkotmányos rendet akarta megdönteni, amikor 2006 őszén Budapest blokádjára szólított fel. Ő a szabad véleménynyilvánítás jogára hivatkozik.

Tovább...
 
Az ügyészség fellebbezése nyomán holnap tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületével vádolt és elsőfokon felmentett Budaházy György ügyét PDF Nyomtatás E-mail
2008. november 05.

NJSZ hír, 2008. november 05., Nemzeti Jogvédő Szolgálat www.nja.hu

A Fővárosi Bíróság 2008. január 30-án meghozott és kihirdetett elsőfokú ítéletével bűncselekmény hiánya miatt felmentette Budaházy Györgyöt az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete vádja alól, egyidejűleg a vele szemben korábban elrendelt tíz hónapig tartó lakhelyelhagyási tilalmat is megszüntették.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész bűnösség megállapításáért fellebbezést jelentett be, így a büntetőeljárás 2008. november 6-án 9.00-kor Fővárosi Ítélőtáblán folytatódik majd másodfokon.

Tovább...
 
Budaházy Györgyöt felmentették első fokon az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete vádja alól PDF Nyomtatás E-mail
2008. január 31.

Bűncselekmény hiánya miatt felmentette Budaházy Györgyöt az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete alól a Fővárosi Bíróság nem jogerősen szerdán. Egyidejűleg a tíz hónapja tartó lakhelyelhagyási tilalmat is megszüntették. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész bűnösség megállapításáért fellebbezést jelentett be, így a büntetőeljárás a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódik majd másodfokon.

Tovább...
 
Újabb fejlemények a Budaházy György elleni büntetőeljárásban PDF Nyomtatás E-mail
2007. június 15.
Amint arról korábban (2007. március 16.) a Nemzeti Jogvédő Alapítvány tájékoztatást adott, a Budaházy György ellen a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása, illetve alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása miatt folyamatban levő büntetőeljárásban a Nemzeti Jogvédő Alapítvány biztosítja Budaházy György büntető védelmét, amelyet dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, az alapítvány kuratóriumi ügyvezetője lát el.
Tovább...
 
Felmentették Budaházy Györgyöt és hét társát is az EU ellenes kampány-plakátok terjesztése miatt indult büntetőeljárásban PDF Nyomtatás E-mail
2007. május 14.
Felmentette a Fővárosi Bíróság Budaházy Györgyöt és hét társát tiltott önkényuralmi jelkép használata vétségének vádja alól az EU csatlakozást ellenző plakátok miatt indult büntetőeljárásban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Eredmények 46 - 51 / 51
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem