“Juncker, Soros takarodjatok! ” – Gaudi beszéde az Európai Parlament előtti bevándorlásellenes tüntetésen (2017. 11.29.)

december. 11. 2017. 9:09 Nemzeti Jogvédő Hírek

A rendezvényen felszólaltak még: Poszpischek Tamás főszervező, Budaházy Edda, a Hozz világra még egy magyart! mozgalom alapítója, aki felolvasta Budaházy György levelét is, dr. Bene Gábor közjogász és Gonda László "néptribun" a teljes tüntetés felvétele itt látható: 

Köszönet a felvételekért Almási Lajosnak!

"Nem tűrjük tovább Európa elárulását, Juncker és társai takarodjanak, vigyék magukkal Sorost és a bevándoroltatott migránsmliiókat, és az álcivil, álliberális és áljogvédő kollaboráns szervezeket" -ezt az üzenetet küldtem százmilliónyi európai ember nevében az Európai Unió vezetőinek a 2017. november 29-én Brüsszelben az Európai Parlament előtti bevándorlásellenes hazafias tüntetésen.

"Ellenállunk és Európa szabadságszerető népeinek elére állva megvívjuk szabadságharcunkat! Ha elegen leszünk, akkor blokkolhatjuk az ördögi Soros terv végrehajtását jelentő állandó, kötelező és felső korlát nélküli bevándorlási kvótát"- hívtam fel a figyelmet, kiállva egyúttal az EU által leginkább támadott lengyel-magyar nemzet szövetsége mellett.

Előre megmondtam: november 30-án az Európai Parlament újabb hatalmas összeget (817 millió euró) rendel a migrációs terv végrehajtása érdekében. Így is lett.

Jelentős sajtóérdeklődés kísérte az eseményt: az Euronews stábja is tudósított (EU zászló taposással- köszönjük) , amelyben elsőként reagáltam magyar részről a volt EU biztosok órákkal korábban nyilvánosságra hozott levelére, amelyben a migárciós tervvel szembeni ellenállás miatt minden EU forrás elzárását követelik, persze az EU jogával ellentétesen.

(Euronews angol verzió, a magyar verzió) már elfogult és hazug, mivel az angol változatban szereplő jobboldali tüntető fordulattal szemben szélsőjobboldalinak nevez bennünket, az angolban a foglalkozásom jogász, aktivista, a magyarban csak volt jobbikos képviselő… No comment…

A főszervező és ötletgazda Poszpischek Tamás kezdeményezését örömmel karoltam fel és a volt gárdista Csíkhelyi Levente szervezőtársával együtt sokat dolgoztunk ezért a tüntetésért. Nem árt tudni, hogy "Európa fővárosában" – ahol már a leggyakoribb fiú újszülött név a Mohamed – a gyülekezési jognak pártállamban ismert rendszere működik: a tüntetéseket a bejelentést követően nem tudomásul veszik és kívételes törvényi esetben megtiltják, hanem enegedélyezik, ráadásul erre nincs határidő és erre a tüntetéssel érintett kerület polgármestere jogosult. Eredetileg Rob Verreycken flamand jogász kollégám segítségével az Európai Parlamenthez legközelebb eső térre, a Place Luxembourgra jelentettük be a tüntetést hetekkel korábban már csak ezért is, mert szokásoan ítt tartják az EU döntései miatti megmozdulásokat (pl. dühös francia gazdák stb.)

Többszöri nógatás után Ixelles kerület polgármester asszonya nem ide, hanem egy térrel odébb "engedélyezte" a tüntetést mondván a sok tüntetés miatt a tér éttermei és kávéházai zúgolódnak. Már nem volt idő bírósághoz fordulni, ezért a helyszínen közöltem a biztosítási rendőrparancsnokkal, hogy át fogunk menni a Luxembourg térre és az eredeti helyszínen tartjuk meg a rendezvényt. A határozott jogvédő fellépésem sikerre vezetett, és így hangos és látványos vonulással (repkedtek az arrafelé nem gyakori jelszavak, mint " Migrants go home ! Fuck you Soros ! Freedom for Hungary-Poland and Europe! Ria ria Hungária !) átvonult lelkes tüntető csapatunk az eredeti helyszínre, ahonnét a remek hangosítás és kiváló angol szinkrontolmácsolás révén eljutott üzenetünk. A rendezvény végén magukról megfeledkezett lengyel hazafiak EU zászlót égettek, ejnye-bejnye…:-)))

A célunkat elértük, hiszen a brüsszeli akciónk a Euronews legnézettebb híre is lett és széles sajtónyilvánosságot kapott.

Terveink szerint folytatás március 6-án Brüsszelben egy sokkal nagyobb, vonulásos tiltakozó tüntetésen, amelyen már több ezer, különböző európai nemzetekből érkezett patriótákkal együtt emeljük fel hangunkat és mozgosítunk Európa elárulói ellen. Legyünk ott minél többen és együtt mondjunk nemet a Soros tervre és hazánk, s lengyel barátaink elleni támadásokra !

A kurucok is hírt adtak a tüntetésről, a hivatkozást a rendszer nem engedi beemelni, de rákeresve megtalálható!

A Magyar Idők c. napilap kiküldött tudosítójának beszámolója.

Szabadságot Magyarországnak! Szabadságot Európának!

 

Budapest, 2017. december 9. 

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu