ERDÉLY – Sepsiszentgyörgyi anzix

június. 30. 2015. 16:16 Nemzeti Jogvédő Hírek
повышение потенции http://genericpills24h.com/propecia/ http://genericpills24h.com/ женская виагра купить http://rxmedixstore.com/category/antibiotics/ order seroquel buying accutane online buy buspar

T.C.NJSZ
Székelyföldön az utóbbi 2 évben a kábel-TV által forgalmazott és közvetített adáscsomagokból (nagyon úgy néz ki, hogy szándékosan), kihagyták a magyar sportadókat. Az ide mellékelt levélből megállapítható, hogy az én elképzelésem szerint a magyarok által elért sporteredmények az össznemzet lelkülete szempontjából sokkal

nagyobb jelentőséggel bírnak mint egy sporteseménynek.

Azon kívül, amint az ide mellékelt levélben említettem, itt Szentgyörgyön de tudomásom szerint Udvarhelyen és más székely városban is a helyi csapat meccsei alkalmával az egész közönség mindig elénekli a székely himnuszt. Én hosszú időn keresztül elsősorban a székely himnusz miatt jártam Szentgyörgyön a kosárlabda meccsekre (közben megszerettem a játékot is). A himnusz eléneklése itt olyan megható érzést kelt a résztvevőkben, ami nagyon kevés egyéb eseménnyel mérhető össze.

Erre való tekintettel, de főleg azért ami a mellékelt levélben le van írva, én már többször beszéltem a legnagyobb kábel-tv közvetítő adóval, és rákérdeztem, hogy miért maradtak ki vagy pontosabban most miért nincsenek a kábel-tv műsorcsomagjában a magyar sportadók. Tulajdonképpen érdemi választ nem kaptam, viszont bejelentettem, hogy engem mint TV-nézőt azok az adók érdekelnek és vegyék nyilvántartásba az erre vonatkozó igényemet.

Ugyanakkor megbeszéltem egy kézdivásárhelyi központban levő fiatal csoport egyik tagjával, hogy a mellékelt levelem alapján minél többen jelentsék be a magyar sportadók iránti igényüket. Reménykedek, hogy kezdeményezésem valaha eredményes lesz.

Itt (nagyképűség nélkül) megjegyzem, hogy annak idején amikor a romániai telefonszolgáltatást magánosították, én éveken keresztül észrevételeztem és kértem a telefontársaság központjától, hogy létesítsenek egy magyar vonalat is (legyen a központban legalább egy pár olyan alkalmazott akinél információkat magyarul is lehet kérni és kapni). Kérésem éveken keresztül "süket fülekre talált" (nem történt semmi). De egyszer csak kb. 3-4 év után a telefonközpontban megjelent a magyar hang is, kicsit furcsa akcentussal de aki igényli az ma is magyarul beszélhet és magyarul kap információt. Nem tudom, hogy ez az én egyedüli kérésemnek köszönhető-e, de minden esetre sorozatos és következetes követelményeim úgy néz ki, hogy eredményre vezettek.
A magyar sportadók a kábel-tv csomagok közé való felvételével remélem, hogy hasonló eredményt fogok, fogunk elérni mint a kikövetelt és megadott magyar telefonközponttal.

Mellékelten küldöm az említett levelet.

Mindnyájatokat szeretettel üdvözöllek, Rozsnyai Sándor

2015.06.26

===============================

KOVÁSZNA MEGYEI ÜGYVÉDI KAMARA

Rozsnyai Sándor Ügyvédi Iroda ROZSNYAI SÁNDOR ügyvéd

Sepsiszentgyörgy, Templom utca 28 szám Tel/Fax: +40 267 352104 Mobil: 0722 366 8740722 366 874


T.C. …… Csongor

Az a kolozsvári "csapat" amely az ott levő diákokból, értelmiségiekből és munkásokból állt, amely a kolozsvári Bükk-erdőben nézte a magyar TV-n a magyar meccseket amikor Erdélyben még nem lehetett fogni a magyar TV-t, és amelyhez időközönként az ország többi részéből is csatlakoztak magyarok (Marosvásárhely és a Székelyföld többi része), annak ellenére, hogy jelenleg a világon szét vannak széledve (Svédországtól Amerikáig), a szó tágabb értelmében ma is összetartanak és a magyaroknak szurkolnak.

Többszöri próbálkozásom ellenére a politika se Magyarországon se nálunk ezzel nem foglalkozik, pedig én tapasztalatból tudom, hogy a meccseknek nagy összetartó erejük van.

Nálunk Romániában /Erdélyben/ a magyarországi sportadókat (pl. Sport 1, Magyar Digi-sport, sport4, stb.) nem lehet fogni mert nincsenek benne a kábel-tv programcsomagokban.

Beszéltem az RDS-RCS központjával telefonon, s arra a megállapításra jutottam, hogy ha lenne kérés akkor ezek az adók bekerülnének például az RDS program-csomagjába (lehetne nézni a Székelyföldön is).Tehát mi is nézhetnénk és lehetne szurkolni a magyaroknak (úgy mint régen, amikor 250-300 kilométereket kellett utazni, de megtettük a magyar meccsek megnézéséért).(Szintén zárójelben mondom, hogy abban az időben is, mint ahogy jórészt még most is, nekünk szinte az egyetlen közös nemzeti sikerélményt a meccseken való győzelem jelentette. Bármennyire furcsán hangzik "első látásra", ezt értékelni kellene és élni kellene vele mert 1 nagy lehetőség a lelki összetartozásunkra és a fiatalok magyar irányba való nevelésére.)

Én az RDS-nél már bejelentkeztem a magyar sportadók igénylői közé.

Az igényt a következő telefonszámokon, (a magyar osztályon) lehet bejelenteni:
0367 400401, 0314004011

Szükség lenne minél több igénylőre, s ezt én ugyan a magam nevében mondom, de nem csak a magam, hanem az erdélyi és székelyföldi magyarság érdekében kérem. Kérem lehetőségeihez képest ezeket az észrevételeimet juttassa el más magyar fiatalokhoz is, nagyképűség nélkül mondom, hogy szükség van rá és hasznos is. Ha úgy gondolják, a közös cél érdekében ezeket a sorokat esetleg tegyék fel a netre egy közös támogatás érdekében.
Tisztelettel, Rozsnyai Sándor ügyvéd

2015.06.26

You’ll need Skype CreditFree via Skype