Kéretik Európa polgárait békén hagyni, őket a magyar kormányra nem uszítani, Magyarországot nem rágalmazni

szeptember. 21. 2015. 20:20 Nemzeti Jogvédő Hírek

Nyílt levél a „jogvédőknek”,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye

A Társaság a szabadságjogokért, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Migration Aid és mások felhívást tettek közé a facebook-on, amelyben arra kérik Európa polgárait (sic!), hogy Nyílt levélben követeljék a magyar kormánytól, hogy vonja vissza az „új menekültügyi törvényeket”. (Meg is írták a levelet, az Európa polgárának csak alá kell írnia).

Köztudottan a magyar országgyűlés olyan törvényeket alkotott a közelmúltban, amely lehetővé teszi, hogy a tiltott határátlépést bűncselekményként büntessék, az embercsempészek súlyos börtönbüntetést kaphassanak, a menekült státuszért folyamodó kérelmének elutasítása esetén az országból kitoloncolhatóvá váljon.

Azt is követelik még a „jogvédők”, hogy a „magyar hatóságok biztosítsanak emberséges körülményeket az átmeneti időszakban valamennyi irreguláris bevándorlónak és gondoskodjanak arról, hogy igazságosan, megfelelő eljárás keretében bírálják el minden menedékkérő kérelmét..”

Köztudott tény az , hogy az illegális bevándorlók, vagy még inkább világvándorok valójában nem is akarnak semmit sem Magyarországtól, csupán az országunkon keresztül vonulni, mindenféle engedély és úti okmány nélkül az áhított Kánaán felé. De Magyarország egy jogállam, aminek törvényei vannak, amit tiszteletben kell tartania mindenkinek és a határát átlépni csak megfelelő úti okmányokkal (útlevél, vízum) lehetséges, sőt az ország határainak egy része schengeni határ, így hazánknak uniós kötelezettségei is a határőrizet.

Ezeknek a népvándorlóknak csak egy kis töredéke a menekült, (menekülni csak valamiBŐL és nem valamiBE lehet), már Magyarországra belépésük előtt számtalan lehetőségük lett volna menekült kérelmet benyújtaniuk néhány országban, de a döntő többség a nyugat európai jólétbe vágyik.

Tudják ezt a „jogvédők”. De akkor mit is akarnak ezekkel a magyar kormány ellenes akciókkal? Semmi esetre sem a világvándorok érdekeinek a védelmét szolgálni. Kizárólag a saját (és megbízóik) politikai céljait szolgálja a nekik nem tetsző eszmeiségű magyar Kormány elleni támadás, Magyarország lejáratása. Sem Európa polgárainak, sem a fél Európát elözönlő világvándoroknak semmi szükségük nincs ezekre a „jogvédős” akciókra, amikből semmit sem profitálnak.

Ha virágcsokorral fogadnánk a határon az illegális bevándorlókat és kényelmes hotelekben helyeznénk el őket, all inclusive ellátással, akkor sem lennének hajlandóak regisztrálni, személyes adataikat elárulni, ujjlenyomatot adni, mert álmaik Európájába akarnak eljutni és nem hajlandóak elfogadni, tudomásul venni, hogy ezt így, ahogy ők szeretnék, nem lehet, mert az európai államok törvényei ezt nem teszik lehetővé. Persze az „élet” cáfolja ezt, hiszen a naponta változó pillanatnyi helyzet szerint több érintett állam enged a világvándorok erőszakos fellépésének és inkább átengedi az áradatot az országon, kivéve Magyarországot, aki betartja a magyar és a nemzetközi törvényeket, előírásokat. Talán ez a legfőbb problémája a „jogvédőknek”, mert Magyarország akadályozva ezzel annak a tervnek a megvalósítását, amit ezzel a népvándorlással el akarnak érni azok, akik céljait a „jogvédők” is szolgálják.