A+ | A- | Alap
2018. március 21.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Morvai Krisztina felhívása a Nemzeti Jogvédő Alapítvány támogatására PDF Nyomtatás E-mail
2008. február 07.
Kedves Barátaim!

Ismét eljött a személyi jövedelemadó bevallás ideje. A kevés megmaradt "szabadság-morzsánk" egyike, hogy SZJA-nk 1%-ával támogathatunk olyan szervezetet is, amely Magyarország és a magyar emberek szabadságáért, emberi jogaink védelméért kűzd. Én magam a Nemzeti Jogvédő Alapítványnak (NJA) ajánlom fel ezt az összeget s Benneteket is erre szeretnélek kérni, bíztatni. Az NJA - Zétényi Zsolt és Gaudi-Nagy Tamás vezetésével s az együttműködő jogászkollégák nagylelkű és rendkívül magas szakmai színvonalú munkájával - felbecsülhetetlen érdemeket szerzett egyebek mellett a 2006. őszi tömeges rendőri brutalitás áldozatainak jogvédelme terén. Az NJA ügyvédei védték a legnagyobb számban a koncepciós eljárások alá vontakat, képviselték a jogellenesen bebörtönzötteket, megkínzottakat s a súlyosan sérült embereket. Komoly erőfeszítéseket tettek és tesznek a rendőrbűnözők felelősségrevonása érdekében is. Mindezek az eljárások ma is igen nagy számban vannak folyamatban. Emellett szabadságjogaink újabb és újabb formákban sérülnek, ezért újabb és újabb ügyek indulnak, ahol a nemzeti érzelmű, magasan képzett ügyvéd kollégáknak helyt kell állniuk honfitársaink emberi méltóságának és jogainak védelmében.

Kérlek Benneteket, hogy látogassatok el a Nemzeti Jogvédő Alapítvány honlapjára, ahol számos értékes ismeretre lelhettek munkájukról, s így a nemzeti jogvédelem aktuális kérdéseiről. Itt találhatók az SZJA 1% felajánlásához szükséges adatok (adószám) is - az Információk rovatban. A honlap címe: www.nja.hu.

Megragadom az alkalmat, hogy felhívjam figyelmeteket a Ne Féljetek Alapítványra is, amely a 2006. őszi tömeges rendőri brutalitás sérültjeinek anyagi támogatására jött létre. Noha a vonatkozó jogszabályok alapján e szervezet még nem jogosult az 1%-ok gyűjtésére az adományozás más formájára lehetőség van. Erre is kérlek Benneteket. Amennyiben rászántok egy kis időt, hogy meglátogassátok a www.nefeljetek.hu oldalt, megismerhetitek Valódi Emberek Valódi történeteit, tragédiáit, a tavalyelőtti vérengzés megrázó következményeit a sérültek és családjaik életében.

Nagyon köszönöm!

Szeretettel
Morvai Krisztina

 
< Előző   Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem