A+ | A- | Alap
2018. március 17.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
TANÚKERESÉS ! PDF Nyomtatás E-mail
2007. február 21.

Kérjük azon személyek szíves jelentkezését, akik szem- illetve fültanúként látták az alábbi eseményt illetve személyt, és az ott tapasztaltakat hajlandók a nyomozó hatóság illetve bíróság előtt tanúvallomásukban elmondani.

2006. június 13-án (KEDD) dél körül a budapesti metró KŐBÁNYA - KISPEST végállomásánál látták, amint a mozgólépcső melletti lépcsőkön felfelé két férfi ( BKV-METRO biztonsági őrök) vonszol egy középkorú nőt, valamint azt, hogy fent a folyosón egy harmadik társukkal (BKV dolgozó) bántalmazzák ezt az erdélyi magyar asszonyt !

Személyleírás: 1. BKV-METRO biztonsági őr: átlagos külsejű, magas 30 év körüli férfi,
2. BKV-METRO biztonsági őr: alacsonyabb, vékonyabb, mongolos arcú 25-30 év körüli férfi,
3. BKV műszaki dolgozó : telt, pocakos 40 év körüli férfi.


Jelentkezésüket várjuk: E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Telefon: (06-30) -54-94-167 www.nja.hu

~oOo~


Tanúkat keresünk: Andrássy út 54., 2006. szeptember 20., éjjel

Kérjük azon személyek szíves jelentkezését, akik szem- illetve fültanúként látták az alábbi eseményt illetve a fényképeken látható személyt az álló alakú kép az elfogás során viselt öltözetet mutatja be) , és az ott tapasztaltakat hajlandók a nyomozó hatóság illetve bíróság előtt tanúvallomásukban elmondani.

2006.szeptember 20-án, szerda éjjel az az Andrássy úton az Oktogon után a Hősök tere felé egy padon üldögélő 25 év körüli, rövidre nyírt hajú, 190cm magas; szürke kabátot, barna kötött pulóvert, krémszínű kordnadrágot, fekete utcai cipőt viselő, tüntetésben nem aktív módon részt vevő férfi. 1:45 körül a rendőrkordon megindulásakor az Andrássy út 54. sz. előtt padon ülve került előállításra, az intézkedés közben gumibottal és egyéb módokon bántalmazásra került.

 

 

 

 

Kérjük azon tanúk jelentkezesését, akik ezt az eseményt látták, esetleg fényképpel, video-, vagy egyéb mozgóképanyaggal rendelkeznek.

~oOo~

Tanúk kerestetnek - felhívás (2006. november 15.)

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány ügyvédei által védett két gyanúsított, alábbi, 2006 szeptemberi és októberi tüntetésekkel kapcsolatos büntetőügyeiben kérjük segítségüket a hatékony védelem érdekében. A jelentkező személyek adatait bizalmasan kezeljük !

1. Kérjük azon személyek szíves jelentkezését, akik szem- illetve fültanúként látták az alábbi eseményt illetve személyt, és az ott tapasztaltakat hajlandók a nyomozó hatóság illetve bíróság előtt tanúvallomásukban elmondani.

2006. szeptember 18-án éjjel az MTV székház előtt a bejárattól oldalirányban szemlélődő, oldalt felnyírt hajú középen hosszabb sötétbarna hajú fülében, alsó ajkán, valamint a bal szemöldökén piercinggel rendelkező, fiatal 20 év körüli, fekete bőrkabátos, a tüntetésben nem aktív módon résztvevő férfi.

Ugyanezen személy 2006. szeptember 19-én hajnalban a Budapest, V. kerület, Nádor utcában az OTP Bank közelében rendőri intézkedés alapján elfogásra és előállításra, az intézkedés közben bántalmazásra került. A személyen ekkor egy hátizsák is volt.

Kérjük azon tanúk jelentkezését is, akik ezen eseményt látták.

2. Kérjük azon személyek szíves jelentkezését, akik szem- illetve fültanúként látták az alábbi eseményt illetve személyt, és az ott tapasztaltakat hajlandók a nyomozó hatóság illetve bíróság előtt tanúvallomásukban elmondani.

2006. október 23-án délután 15 óra körül a Budapest, V. kerület, Alkotmány utcában a rendőrkordon előtt elhelyezkedő 32 év körüli, szakállas férfi a tömeg és a rendőrkordon között állva, akit aztán a tömegbe visszahúztak, majd akit rendőrkordonból kiváló egyes rendőrök bántalmaztak és hátulról megragadva a földön húzták visszafelé.

A férfi piros fejkendőt, fekete motoros bőrkabátot ferde zipzárral, fekete bőrmellényt, szűk farmernadrágot és fekete vasalt orrú western csizmát viselt


 
< Előző
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem