“Az európai patriótáknak össze kell fogni: Európa végveszélyben és jogos védelmi helyzetben van !” – Gaudi előadása az NJSZ migrációs konferenciáján

december. 17. 2015. 9:09 Videók és Képek

„Az illegális bevándorlás hatása a hagyományos európai nemzeti közösségekre: nemzetek jogos védelmi helyzetben – a nemzeti jogvédők gyakorlati tapasztalatai fényében”  címmel tartottam előadást a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és dr. Morvai Krisztina EP képviselő által rendezett ”Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban” – című konferencián Budapesten 2015. december 5-én.

Bemutattam, hogy a bevándorlási válsághelyzetben milyen nyilatkozatokat tett, milyen ügyeket vállalt  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, kitértem  a liberális jogvédők kártékony és nemzetellenes szerepére, ismertettem az Európai Parlamentben ezzel kapcsolatos vitákat, döntéseket,  kifejtettem miért vannak jogos védelmi helyzetben az európai hagyományos nemzeti közösségek és szóltam a székely hazafiak elleni, terrorizmus ellenes harc mezébe bújtatott  román leszámolási kísérletről . A konferenciáról szóló részletes tudósítás itt olvasható.

Az előadásom az alábbi, Almási Lajos által készített felvételen látható, a videó után pedig ebben a hírben olvasható a további felszólalók listája és előadásaik megtekintési helye.

A konferencián előadást tartott még a témában dr. Morvai Krisztina egyetemi docens, európai parlamenti képviselő, dr. Novozánszky Ilona ügyvéd – a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnöke, dr. Eva Mária Barki  ügyvéd – bécsi nemzetközi jogász (Ausztria) –  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere,  dr. Zétényi Zsolt ügyvéd – a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Jánossy Mária los angeles-i ügyvéd (USA)-  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere, dr. Rob Verreycken flamand jogász (Belgium), az Európai Parlament politikai tanácsadója és a  PEGIDA Belgium társalapítója, dr. Szmodis Jenő az ELTE Jogi Kar Jogbölcselet Tanszék adjunktusa, dr. Nagy Tibor érsekújvári ügyvéd (Felvidék), a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere és  dr. Gerencsér György ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere. 

Előadásaik videói megtekinthetők itt, egyes előadásokat az ünnepi időszakban a honlapomon is közreadok.

A konferencia számomra legfőbb tanulsága: háború zajlik a hagyományos európai nemzetek ellen, ezért csak patrióta összefogással védhetjük meg magunkat és Európát a belső-külső támadókkal szemben.

Honfitársi üdvözlettel: 

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

www.gaudinagytamas.hu