A+ | A- | Alap
2018. március 18.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Amit Európa népei előtt elhallgatnak PDF Nyomtatás E-mail
2016. február 03.
A népvándorlás Damoklész kardja Európa felett
Megjelent a KAPU című folyóirat 2016. januári számában.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2015. december 5-én ”Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban” címmel egész napos nemzetközi konferenciát tartott Budapesten. A kialakult helyzetről és a Magyarországot ért uniós kritikákról hallhattunk figyelemre méltó elemzéseket.


A konferenciát Novozánszky Ilona, az NJSZ elnöke nyitotta meg. Vitaindítójában kiemelte, hogy az Európát sújtó válságra jogi megoldások keresése a céljuk. Mert Európa jövője szempontjából rendkívül súlyos probléma vár megoldásra társadalmi, vallási és kulturális szempontból egyaránt.

Morvai Krisztina, EP képviselő a szociális érzékenység és a nemzeti elkötelezettség párhuzamba állításával az igazságosság kérdéseit feszegette.
- Igazságos-e azokra terhelni a következményeket és felelősséget, akik egyáltalán nem felelősek a kialakult kétségbe ejtő állapotokért?
- Igazságos-e a bevándorlás okozta súlyos károkat és következményeket a szegényebb rétegekre kényszeríteni, különös tekintettel az oktatás és egészségügy területén?
- Igazságos-e ránk kényszeríteni, hogy az általunk vállalt erkölcsi rangsor helyett - család – közösség – honfitárs- idegen érdekeket képviselve lemondjunk saját érdekeinkről és hagyományos, történelmi értékeinkről?
Ezért Morvai Krisztina a tömeges népvándorlás "gyökér-okainak" a feltárását és felszámolását tartja elsődleges feladatnak. Vagyis azt, hogy kik állnak mindennek a hátterében, személyek, államok, cégek vonatkozásában, kik pénzelik az Iszlám Államot, kik a felelősek a jelenlegi helyzetért.

A Bécsben élő Eva Maria Barki, nemzetközi jogász felszólalása rendkívül figyelemreméltó és sokak számára alapjaiban is felvilágosító volt. Olyan tényeket, adatokat ismertetett, melyeket megpróbálnak elhallgatni az emberek előtt. Többek között szólt a Kalergi-tervről, és az azt követőkről is.

Véleménye szerint pillanatnyilag hazánk az egyetlen európai ország, mely helyesen látja a problémákat, és ki is meri mondani azokat, és tenni is igyekszik ellenük, amiért köszönet illeti Magyarországot.
Az európai politikusoknak csak töredéke meri nyíltan elmondani a véleményét. Az unióban elfogadott polkorrektség pedig ma többet árt, mint használ. Orbán Viktor nevét nyilvánosan kiejteni sem merik. A Berliner Zeitungban megjelent az a vélemény, hogy Magyarország és Lengyelország nagyobb veszélyt jelent az Európai Unió számára, mint maga az Iszlám Állam, noha aznap az IÁ harcosai 77 gyermeket gyilkoltak meg. Ez a vélemény pedig tragédia Európa jövőjét tekintve.

„Az emberek százezrei azok elől menekülnek, akik nem csak a szíriai kormány ellen harcolnak, hanem brutális terrorral sakkban tartják a területet, akik lemészárolják a keresztényeket és más nem muszlimokat, akik kimondják, hogy Európát is el akarják foglalni, és Európában is létre (fognak) hozni egy kalifátus rendszert.
Tényleg azok veszélyesek, akik védik a népüket a gyilkosoktól, akik védik a több száz éves felépített kultúrájukat, a vallást, a hagyományt, a szabadságukat, a méltóságukat és nem azok, akik gyilkolnak, rabolnak, szétrombolnak és tönkretesznek mindent? "- tette fel a kérdést Eva Maria Barki.

Az Unió semmit nem tesz a közel 3000 embercsempész szervezet, és annak majd’ 29 000 tagja ellen annak ellenére sem, hogy pontos információkkal rendelkeznek tevékenységükről.

Hangsúlyozta, hogy most is háború zajlik, egy hibrid háború, a migráció pedig ennek az eszköze. A cél Európa idegen kultúrával való megtöltése, a nemzetállamok és az európai keresztény kultúra megszüntetése, kiirtása.

Eva Maria Barki szerint igencsak irányítható európai massza megteremtésén fáradoznak a brüsszeli bürokraták. Félő, hogy a migráció folyamata visszafordíthatatlan.
Az elmúlt negyedszázadban egypólusúvá vált a világrend.
Az 1904-ben Halford Mackinder által „The Geographical Pivot of History“ munkájában megfogalmazott Heartland (szív-ország) elmélet - amelyet a mai napig tanulniuk kell az amerikai tiszteknek - változatlanul aktuális.
Véleménye szerint a mai politikai helyzet és az ezzel összefüggő migráns probléma megértéséhez, az amerikai külpolitika ismerete szükséges, amelynek két fő alapja:
A Wolfowitz Doktrina, amelyet Wolfowitz már 1992- ben kidolgozott, amely az Egyesült Államok különlegességéből indul ki, és amit a „National Security Strategy 2002” (Nemzeti Biztonsági Stratégia 2002) tartalmaz. Kimondják, hogy nem szabad hagyni, hogy bármilyen rivális bárhol erősödjön. A másik alapelv a nemzetek egymással történő szembefordítása, és gyengítése.

„Aki uralkodik Kelet-Európán, uralkodik a szív-országon. Aki uralkodik a szív-országon, uralkodik a világszigeten (ez Eurázsia). Aki uralkodik Eurázsián, uralkodik az egész világon“.

Kinek az érdeke a társadalmi és jogi rendszer összeomlása, és konfliktusok kirobbantása Európában? – tette fel a kérdést Barki.

„A megálmodott világuralomnak az alapja és feltétele a globalizáció. Az összefonódás minden területen: politikában, gazdaságban, kultúrában, oktatásban, társadalmi életben. És mi a globalizációnak a legnagyobb akadálya és ellensége? – A nemzetállam és a sokféleség Európája.”

Ezt követően ismertette Coudenhove-Kalergi tervét: ami egy világos barna fajnak, és egységes társadalomnak a kialakítása, egy nemzetiségi, kulturális vagy vallási különbségek nélküli Európában. Olyan összekevert népé, amelynek az IQ-ja 90, tehát gondolkodáshoz túl kevés, de a munkához elegendő. Ennek megvalósíthatósághoz pedig tömeges betelepítések szükségesek.

Majd szólt Thomas P.M. Barnett katonai szakértő két könyvéről, a másfélmillió bevándorló szükségességéről, arról, hogy az amerikai katonaságot nem szabad akadályozni. Ha van olyan politikus, aki ellenáll, azt el kell tüntetni, „és ha valaki a globalizációra veszélyes - azt meg kell gyilkolni ”-írja Barnett.
Ezt követően említette Kelly M. Greenhil:l A tömegmigráció fegyverei c. munkáját (“Weapons of Mass Migration”), melyben a szerző ezt a témát elemzi.

Éva Maria Barki beszédét szubjektív szavakkal zárta:

„A szeretet a nemzethez, a hit a gyökerekhez, a bátorság a történelemhez és az igazságossághoz meg fog menteni bennünket ebben a viharos időben. (…)
Én tudom, hogy azok az emberek nyugaton, akik még élnek az értékekkel, nagyon várnak egy impulzust Magyarországról. Sokan jönnek hozzám és a reménynek adnak kifejezést, hogy Magyarország meg fogja menteni Európát, mint már többször a történelemben.”

Zétényi Zsolt ügyvéd, a NJSZ Alapítvány kuratóriumi elnöke a Szent István-i elvekre emlékeztetett. Kiemelte, a közös érdek és közös boldogulás eszméjét. Kiemelte, hogy az ellenőrzött, alkotmányos befogadásnak mindig is hagyományai voltak Magyarországon. Szólt 1848 óta történt könnyítésekről. Meglátása szerint az erkölcsösség és a gazdaságosság elvét is figyelembe véve kellene átültetni a jelenbe a nyitott, de alkotmányosan ellenőrzött politika hagyományokat. Jelenleg az illegálisan érkezettek védelme az uniós joggal való legdrasztikusabb visszaélés.
Zétényi Zsolt beszédében kitért a dublini eljárás fő kritériumaira, valamint arra, hogy véleménye szerint ez a rendelet már betarthatatlan és követhetetlen. Véleménye szerint Schengen, a külső határaink védelme fontos, és összefogást sürgető, közös feladat.

De e két rendelet nem alkalmas a jelenlegi migráció kezelésére, ezek újragondolására lenne szükség. Lehetséges megoldásként felvetette a bevándorlási ügy nemzeti hatáskörökbe utalását, valamint Afrikába és Törökországba történő tranzitzónák telepítésének lehetőségét.


Szmodis Jenő, az ELTE adjunktusa felhívta a figyelmet, hogy a kvótákról szóló határozat és a dublini rendelet nehezen egyeztethető össze. Hangsúlyozta, hogy csak jóhiszemű eljárásra lehet jogot alapozni. A jelenlegi menekültügyi eljárások jóhiszeműsége vitatható, és következményei súlyosak. A menekültek számára Merkel kancellár szívélyes meghívása nem a jog alkalmazását, hanem a jog felfüggesztését jelentette és jelenti.

Rob Verreycken az Európai Parlament politika tanácsadója megköszönte Magyarország és a magyarok erőfeszítéseit a jelenlegi helyzetben. A Pegida mozgalom tagjaként tolmácsolta a flamand nép elismerését 1956-os szabadságharccal és 1989-cel kapcsolatban. Beszédében elkeserítő képet festett a belgiumi állapotokról. Meglátása szerint, Belgium és Brüsszel, három évtized alatt a terrorizmus és az iszlám szélsőségesség európai fővárosává vált. Mint kifejtette, közel 30 éve próbálják felhívni a bevándorlás veszélyeire és annak minden egyéb következményeire a figyelmet, de eredménytelenül.

A flamand politikai tanácsadó szerint súlyos hiba a migránsok rendkívül nagyszámú beengedése és letelepítése Európa országaiba, valamint az a tény, hogy a bevándorlókra nem kötelezőek az európai törvények a beilleszkedést illetően. A bevándorlók között igen nagyarányú a bűnözés, amit nem megfelelően kezelnek a hatóságok. Előszeretettel állítják őket áldozati szerepbe. Az emberek félnek megszólalni, hogy ne érje őket a rasszizmus vádja. Verreycken szerint mindazokat, akik ezt a folyamatot pénzelik, támogatják, Angela Merkelt is ide sorolva, törvény elé kellene állítani, mert börtönt érdemelnének, mint hazájuk és Európa elárulói.

Gerencsér György ügyvéd a horvát–magyar határ közelében tapasztalt állapotokról számolt be. Felhívta a figyelmet a délszláv háború idején menekültek és a jelenlegi migránsok közötti döntő különbségekre. Kitért arra, milyen többlet költségek terhelték a határ menti településeket. Például az alig 1065 fős Zákány település 16 millió forint többlet terhét a kormány a mai napig nem térítette meg. Összegezve Szolzsenyicintől idézett okulásként: „Bármihez fogjunk, bármin gondolkodjunk mai politikai életünkben, senki sem számíthat semmi jóra mindaddig, amíg könyörtelen akaratunk pusztán az érdekeink után lohol, nem törődve nemhogy az isteni igazsággal, de még a józan erkölccsel sem.”


Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője kifejtette a kvótarendszer Damoklész kardjaként fejünk felett lebegő veszély. Őszintén, jogászként kifejtette, hogy nem hisz ennek az eljárásnak a sikerében. Jónak és fontosnak tartja, hogy benyújtotta Magyarország és Szlovákia a tiltakozását, de véleménye szerint a rendszer nem fog más döntést hozni, mint amit egyébként meghozott már, a kvóták szétterítésével. Összefogásra lenne szükség és ellenállásra. „Meg kell szervezni a közép-európai népek olyan összefogását, amellyel meg lehet menteni és meg lehet védeni Európát olyannak, amilyennek megálmodták őseink.” Felhívta a figyelmet, hogy a NJSZ rendelkezésére áll minden olyan állampolgárnak, aki bármilyen sérelmet szenvedett az illegális bevándorlás kapcsán.

A konferencia végeztével a jelenlévők kérdéseire válaszoltak az előadók, és vitafórum alakult. Többek között Budaházy Edda, Budaházy György, Gonda László, Reiner Péter is kifejtették véleményüket. A konferencián több bizonyító erejű kisfilmet is levetítettek.

Orbán Éva
 
< Előző   Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem