A+ | A- | Alap
2018. március 21.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Gaudi a magyarellenes békediktátumok szétzúzásáról, a revízió szükségességéről PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 21.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 2018. február 11-én Budakalászon a Nyers Csaba által szervezett VI. Trianon Emléknap keretében tartott közel egy órás előadást a trianoni és párizsi békediktátumok szétzúzására irányuló, Magyarok Világszövetsége és Trianon Társaság által indított aláírásgyűjtésről ((https://www.facebook.com/nemzetikonzultaciotrianonrol/) és a magyar nemzetpolitika egyes égető, időszerű kérdéseiről.

Kiemelte, hogy a kezdeményezés egy civil faltörő kos, amely alkalmas segítő eszköz lehet arra, hogy átgondolt, bátor és felelős kormányzati stratégiával és taktikával a trianoni és párizsi békediktátumok magyarságot mérgező és sorvasztó status quo-ját meghaladjuk és elérjük a revíziót.

A gyökérokok kezelése kulcsfontosságú, ez pedig az elcsatolt magyarok tekintetében a jogfosztottság, a cél annak megszüntetése a végső megoldás, szükség és igény esetén határváltoztatás eszközével, mivel minden más eszköz csődöt mondott.

Szólt arról is, hogy a szervezett bevándoroltatás, az EU és egyes európai tagállamok áruló vezetése, illetve George Soros és álliberális hálózata nyomása alatt kovácsolódó közép-európai szövetség csak akkor működhet eredményesen, ha az elcsatolt magyar közösségek tagjai egyenjogúságot és önrendelkezést nyernek. Érdekeik és jogaik feladása árán nem lehet szövetséget építeni.

Az ún. "kisebbségi" jogok sem érvényesülnek, de ezek pedig ma már amúgy is alkalmatlanok az elcsatolt, őshonos közösségként, sok helyen tömbben élő nemzetrészeink megmentésére. Nemhogy a társnemzeti státus, vagy a területi autonómia, de még az anyanyelv korlátozásmentes használata és az egyenjogú létezés modellje sem működik a magyarok lakta elcsatolt területeken.

A nemzeti jogvédő egy hallgatósági kérdésre külön szólt az őshonos európai közösségek jogaiért zajló európai uniós polgár kezdeményezésről, a Minority Safepack-ről (https://goo.gl/4kvSyM). Annak támogatására hívott fel (www.jogaink.eu oldalon elektronikusan is lehet aláírni), ugyanakkor óvott a kezdeményezés iránti túlzott naiv reményektől, mivel szerinte a kisebbségi jogok rendszere megbukott, amúgy sem várható ezen a téren érdemi áttörés az EU-ban, ahol kisebbségek körében szinte csak a migránsok, a nemi deviánsok és a cigányok jogaira fókuszálnak, továbbá meggyőződése szerint az elcsatolt magyar közösségek sorsát már csak a közösségi jogi, önrendelkezési megoldásokkal lehet érdemben véglegesen jó irányba fordítani.

 

 
Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem