A+ | A- | Alap
2018. január 16.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány támogatása PDF Nyomtatás E-mail
2007. február 21.

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány támogatása

Várjuk a támogatását annak érdekében, hogy a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat minél szélesebb körben és hatékonyabban folytathassa a megkezdett érdemi munkáját!

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat működésének és eddig tevékenységének rövid ismertetője. Kérjük töltsék le és terjesszék !

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány (adószám:18446081-1-05) részére a személyi jövedelemadó (SZJA) 1 %-ának felajánlását várjuk !
Kérjük éljenek a lehetõséggel és támogassák a magyar nemzet jogvédelmét !

Rendkívüli felhívás!

Morvai Krisztina felhívása a Nemzeti Jogvédő Alapítvány támogatására

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat fogadja közhasznú szervezetként a pénzügyi támogatásokat.

Ehhez a legfontosabb adatok:

Név: Nemzeti Jogvédő Szolgálat Székhely: 3565 Tiszalúc, Kossuth tér 5., postacím: 1121 Budapest Törökbálinti út 49.,
honlap: www.nja.hu, , e-mail cím: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ,

Telefon: (36)-30-549-4167

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-29912821 Külföldről érkező utaláshoz az alábbi banki adatok szükségesek: Bank neve: Erste Bank Hungary Nyrt. (internet cím: www.erstebank.hu) Fiók neve és címe: Budapest-Ferenc krt-i Fiók H-1095 Budapest, Ferenc krt. SWIFT kód: GIBAHUHB, nemzetközi bankszámlaszám: HU45 1160 0006 0000 0000 29912821

A nemzetellenes kormányzat intézkedése miatt a civil szervezeteknek adott adományok utáni adókedezvények köre 2010. január 1-ejétől drasztikusan lecsökkent: magánszemélyek  már nem kapnak adókedvezményt, a társasági adóalanyok pedig csak tartós adományozás esetén:    társasági adóalanyok a támogatás 20 %-ával csökkenthetik az adóalapot.  Tartós adományozásnak csak az alábbi adományozás minősül: a közhasznú szervezet és támogatója által írásban kötött szerződés alapján nyújtott pénzbeli támogatás (nem magánszemély támogató esetében az értékpapír átadása is), ha a szerződésben a támogató arra vállal kötelezettséget, hogy a támogatást a szerződéskötés (szerződésmódosítás) évében és az azt követő legalább három évben, évente legalább egy alkalommal - azonos vagy növekvő összegben - ellenszolgáltatás nélkül adja, azzal, hogy nem számít ellenszolgáltatásnak, ha a közhasznú szervezet a közhasznú szolgáltatása nyújtása keretében utal az adományozó nevére, tevékenységére. Kérjük ezért a társasági adóalany támogatókat, hogy támogatásuk előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk támogatási megállapodás érdekében. Javasoljuk, hogy a pénzügyi támogatás eljuttatásával egyidejűleg adják meg a támogató nevét, címét és adószámát adókedvezmény igénybevételére jogosító igazolás kiadása érdekében. Minden jogszabályi feltételeknek megfelelő támogatás esetén  adókedvezmény igénybevételére jogosító igazolást adunk ki.
 


Minden adományt és adófelajánlást a magyar szolidaritás kézzelfogható jeleként értékeljük, amely jogvédõ munkánkhoz érdemi segítséget és ugyanakkor biztatást is ad. Munkánkat folytatjuk, eddigi eredményeink bíztatást adnak arra, hogy sikerül a jogvédelemre szorulók számára hatékony védelmet adni. Munkánkról, tevékenységünkrõl a honlapunkon (www.nja.hu) részletes ismertetés található !

Ezúton fejezzük ki nagyrabecsülésünket azok felé, akik a Nemzeti Jogvédõ Alapítványt és Szolgálatot eddig pénzügyi és egyéb támogatásban részesítették !

 
< Előző   Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem