A+ | A- | Alap
2018. március 21.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Tájékoztatás a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak a tüntetések idején ellátott ügyeleti tevékenységéről PDF Nyomtatás E-mail
2008. szeptember 19.

Tájékoztatás a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak a tüntetések idején ellátott ügyeleti tevékenységéről:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat a bejelentett, vagy indokoltan spontán módon szerveződő nemzeti jellegű, hazafias tüntetések idején jogvédő ügyeletet tart. Az ügyelet idején ügyvédeink útján megpróbálunk kérésre, illetve észlelés esetén hivatalból jogi segítséget adni a politikai szabadságjogait gyakorlóknak, akik hatalmi önkény áldozataivá válnak: jogellenesen rendőri intézkedés alá vonják, fogva tartják, bántalmazzák.

 

Az ügyeleti időszakban biztosított védelem térítésmentes, azonban az eljárás folytatódása esetén a további védelem nem minden esetben térítésmentes, erről minden egyedi esetben, figyelembe véve az ügy jellegét, az eljárás és a segítséget kérő személyi körülményeit a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriuma dönt.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mivel Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat törvénytisztelő, konzervatív állampolgárok adományaiból tartja fenn magát, ezért nem nyújt az ügyeleti segítségen kívüli, további térítésmentes jogi segítséget olyan esetben, amikor az érintett – az arra utaló körülményekből megállapítható módon, méltányolható körülmény hiányában - szándékos bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg, kockázatkereső, indokolatlanul provokatív magatartást tanúsít, vagy gyülekezési jogával és véleménynyilvánítási szabadságával nem menthető módon visszaél ! Azonban megilleti a térítésmentes jogvédő segítség az ilyen személyt akkor, ha az eljárás során a büntetőeljárási jogszabályok és az Alkotmány által garantált jogait a hatóságok súlyos mértékben megsértik, illetve aránytalan sérelmet kénytelen elszenvedni!
A Szolgálat munkatársai nem minden esetben jutnak el a segítséget kérő személyhez, az függ az aktuális munkaerő-kapacitásától és a kollégák rendelkezésére álló információtól is. Abban az esetben, ha a Szolgálat ügyvédje nem jutna el a segítséget kérőhöz, javasoljuk, hogy – amíg védővel nem tud kapcsolatba kerülni - a hatóság előtt semmiképpen ne tegyen vallomást, és semmilyen nyilatkozatot ne írjon alá, ehhez joga van.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyeleti telefonszáma: 30-549-4167
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyeleti drótposta címe: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
< Előző   Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem