A+ | A- | Alap
2018. március 21.  
Advertisement
Kezdőlap
Információk
Kapcsolat
Weblaptérkép
Jogvédő Hírek
Tárgyalási Napló
Nemzeti Vagyonvédelmi Munkacsoport
A Magyar Gárda ügyei
Tanúkat keresünk!
2006. szeptemberi és októberi tüntetések és megtorlások
2007 őszi tüntetések
A Lelkiismeret'88 Csoport ügyei
Történelmi Igazságtétel:
- A Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítása
- Képíró Sándor Csendőr ügye
- Kristóf László jogi rehabilitációja
Budaházy György ügyei
Választás 2006
A váci nemzeti könyvespavilon ügyirata
Képes Krónika ügy
Kisebbségi Jogvédő Intézet
Próbaperek a délvidéki magyarok állampolgárságáért
Kvassay hídi ügy
Az egri Markoth Ferenc kórház ügye
2008. április 11-i tüntetések
Videók és Képek

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!
Dr. Bencze Izabella: Elegünk van! PDF Nyomtatás E-mail
2009. február 26.


Az utóbbi hetekben az Európai Unióval kötött hitelszerződés igazságügyi miniszter által aláírt nyilatkozatának egy pontja alaposan, és joggal borzolta fel a közélet iránt még érdeklődők kedélyeit. Mint tudjuk, Draskovics miniszter egy, a kormányzat által a rendszerváltozás óta folyamatosan használt, standardnak nevezett nyilatkozattételnek minősíti csupán az egész nemzeti vagyon elzálogosítását, amely - a forgalomképtelen vagyontárgyak vonatkozásában - egyértelműen ellentétes a magyar jogrend szellemiségével. De nem jó ez a kormányzati védekezés. Nem ismerem ugyan a korábbi nyilatkozatok tételes tartalmát, de nem is emlékszem olyan esetre, amikor az államháztartási hiány mintegy egyharmadát kértük volna hitelként nemzetközi szervezetektől igazságügyi miniszteri jogbiztonsági kinyilatkoztatásokkal alátámasztva.

De nézzük még az Unióval kötött hitelszerződés egyéb különlegességeit! A hitel összege - a forint "nagyszerű erősségének" köszönhetően mintegy kétezer milliárd forint. Boruljunk le Draskovics akarata előtt, és nézzük meg, hogy a nyilatkozata szerinti, végrehajtás alól nem mentes "bármely" állami tulajdon összértéke mekkora? A tulajdonosi joggyakorló szervezet egyik nyilatkozata szerint úgy 50 000 milliárd Ft. Ha csupán ezt az összeget nézzük, akkor is azt láthatjuk, hogy az adósság fejében felajánlott vagyon mintegy huszonötszörös túlbiztosítást jelent. A legharácsolóbb bank sem kéri, kérheti ezt az arányt, a szocialista kormány mégis ajánlkozik. Tessék, szabad a választás, válogassanak a magyarok vagyonából. Ha tetszik, vigyék az ország középületeit, termőföldjeit, vízi közműveit. A magyar majd megveszi - ha tudja - saját hazájában a külföldiek tulajdonában álló termőföldjén a külföldiek béreseként megtermelt élelmiszert drága áron. S egyik legfőbb nemzeti kincsét, a saját vizét is majd külföldiek mérik kemény piaci áron a magyar poharakba. Ha meg tudja a kisemmizett magyar fizetni.

De úgy tűnik, a szocialista hatalom tagjait ez már nem érdekli. Ők már világpolgárok. Legtöbbjük milliárdokkal a zsebében, kapcsolatokkal a globalizált világban. Ők már immunisnak tűnnek nemzettársaik fagyhalálára is. Mert nem gondolták meleg otthonaikban, hogy ilyen hideg lesz idén. Ők már immunisak azon állampolgárok ezreinek kínjaira is, akik olyan körzetben élnek, ahol a bűnözés miatt már sötétedés előtt is veszélyes utcára menni. Mert ők biztonságban, páncélozott autóban, ha kell, fizetett magánhadsereg alkalmazottainak védelmében élik életüket. De véleményük az van. Egyeseknek az, hogy aki kimondja az igazságot, azt el kell hallgattatni. Kivéve, ha túl sokan kritizálják az intézkedést. Akkor gyorsan vissza kell vonulni, mert inoghat a hatalom. Lemondani? Eszükben sincs. Úgy tűnik, ez is politikai standard. Szocialista standard. És az is politikai standard, hogy a kormány akkor kerüli ki az általa beterjesztett és a parlament által elfogadott törvényeket, amikor csak akarja. Mert hiába a törvény, hogy nemzetközi szerződés nem köthető a parlament jóváhagyása nélkül. A kormány a parlament tudta nélkül évtizedekre - titokban, nemzetközi szerződésekkel is - ellehetetleníti az egész jövőnket.

Jöjjön, aminek jönnie kell. Hadd jöjjön az ellenzék. Úgyis belefullad a felhalmozott adósságba. Aztán ismét jöhet Phoenix madárként az istenadta, az ellenzék által kizsigerelt népet felemelő párt. Egy gyűlölt rendszer máig is jogfolytonos pártja, új jelmezben. Hát nem volt elég, hogy a vezető hatalom jegelőd pártja, a Magyar Szocialista Munkáspárt egyszer már tönkretette a múltunkat? Az egész életünk kell? Tisztelt Magyar Szocialista Párt! Hány millió életet akarnak még nem tagadott jogelődjükkel karöltve maguk alá gyűrni? Hány millió élet teljes tönkretételéért akarnak vezekelni? Nem volt elég az eddigi áldozatok száma? Most már az ország, a nemzet is kell? Mert mik is a legújabb tervek és tények egyszerűen és felsorolás-szerűen? Családi pótlékot megadóztatni. Az európai átlaghoz képest is kellemetlenül magas ÁFÁ-t tovább emelni. A vendéglősök létét ellehetetleníteni. A véleményszabadságot keményen korlátozni. A betegek kiszolgáltatottságát a végletekig fokozni. Az állampolgárok agyát a médián keresztül tovább mosni. Növelni a lét - és jogbizonytalanságot. Ébren tartani az egzisztenciális félelmet. Ez kiemelten fontos. Fenntartani a társadalom megosztását, és minél jobban szembefordítani érdekcsoportokat. Ha nincs érdekellentét, kreálni kell. Hitbizományként tekinteni az országra. És minden áron biztosítani a virtuális világ fennmaradását.

Továbbá hazudni, trükközni, mellébeszélni, uszítani. No, és minden áron hatalmon maradni. Természetesen a másikat azzal vádolni, amit ők tesznek. Évtizedes hagyományok. Úgy tűnik, kedves hatalmi párthoz tartozók, Önök minden híresztelés ellenére hagyományőrzők. És a jelek, valamint az indított perek számát és tartalmát tekintve közvagyonpártiak is. A saját pártjukon állva. Nekünk viszont, sok millió magyar állampolgárnak elegünk volt Önökből is, és a pártjukból is. Elegünk volt a hazugságból, az erkölcsi és gazdasági nyomorból, a fenyegetésből, a kiszolgáltatottságból! Tiszta, hiteles, szabad, hazugság nélküli, emberhez méltó, erkölcsös életet akarunk élni. Adják meg nekünk ezt az esélyt, és távozzanak! Kértük, mondjanak le önként a hatalomról, és szavazzák meg a parlament feloszlatását februárban! Megtehették volna, mert az értéktrendjük szerint már jól megélnek vagyonukból bárhol a világban. Szocialista, liberális elvtársak! Engedjék el bátran a kezünket!

Mi remekül megleszünk Önök nélkül! De ha kérik, segítünk megtisztulni, hinni Istenben, és megbánni mindazt, amit ellenünk és az ország, a nemzet ellen elkövettek. Mert a tiszta szív, a becsület, az erkölcs és a hazaszeretet többet ér az elrabolt millióknál, és a mindenáron fenntartott hatalomnál.

Dr. Bencze Izabella

 
< Előző   Következő >
buy generic bactrimn online http://infopillsrx.com/buy-generic-bactrim-cheap.html
metronidazole cost at http://bestpillsforsale.com
buy ivermectin
buy wellbutrin online

Nemzeti Jogvédő Alapítvány © 2010. - Legfrisebb jogvédő hírek, magyar nemzeti jogvédelem